Nu, dar am auzit o chestie la cineva, era cu prietena lui si au facut dragoste pe un pat dinacela vechi, el dadea, ea incepuse sa tipe ceva mai tare, el cand o auzea ca tipa dadea si mai tare pana la un momentdat cand ea a spus da-te dracu jos de pe mine ca mi-a intrat arcul de la pat in...
Da, din greseala. Am intrerupt totul, m-am spalat bine cu exces de apa si sapun si m-am dezinfectat cu putina betadina.
Da, eu am ramas o data fara puta. Dar cand m-am uitat a doua oara era acolo la fel de maiestuoasa. M-am trezit din cosmar si am mai baut o bere.
Am uitat sa zic. Cand am facut sex sau dragoste in zonele intime nu m-am ranit niciodata. Dar cand am incercat sa fac sex sau dragoste in alte zone a iesit urat. In ureche e foarte dificil sa intri de exemplu. La fel, sexul la subrat poate fi periculos. Iar cel mai periculos este sexul in zona zoster. Nu vreti sa stiti
@furni:la intrebarea asta nu am adus vorba de masochism, sincer am intalnit cazuri in care persoanele s-au accidentat facand sex sau dragoste, acum fiecare intelege intrebarea cum doreste
.
Mah volt deci trebuie sa zic cv, nu ma pot abtine
esti cea mai amuzanta persoana de pe TPU.frate
tine-o tot asa ca esti tare
@mcvlad:nu inteleg ce ai tu impotriva mea daca pun aceste intrebari.Fiecare e liber sa posteze ce intrebare vrea
...imi place sa ma amuz
... te-am lamurit?
No way! sper nici sa se intample asa ceva desi nu prea vad cum am putea sa ne ranim in zonele intime
Aoooleooo ma uimeste cu fiecare intrebare
Nu m-am ranit eu dar am i-am spart usor buza ei
... eram prea incinsi aman2 si in timpu unui "oral"... s-a intamplat
Da si ioi ce-a durut am crezut ca mi-am rupt-o am fo putin prea salbatic atunci si hopa o partida cam amuzanta am ras de mam spart
XK întreabă: