Facultatea de Matematică şi Informatică sau, dacă te ţine creierul, fă POLITEHNICA.
Poli e grea tare, dar dacă reuşeşti s-o termini, într-adevăr găseşti uşor de lucru.
Salut.
Hey
. si eu sunt la acelasi profil:mate-info intensiv
. din cate stiu eu(diriginta ne repeta asta non'stop)ai putea urma fara probleme absolut orice facultate iti doresti
. si totusi, daca zici ca esti bun la mate ar fi:arhitectura, inginerie, fizica sau matematica(in caz ca vrei sa fii un prof sexy de mate).
Multa bafta!:*
Iti dau un sfat pe care-l dau tuturor. in Romania nu prea conteaza ce facultate faci, la majoritatea o sa ajungi la concluzia ca dupa facultate n-ai realizat nimic. eu am terminat mate-info intensiv acum sunt in anul 5 la medicina si probabil nu voi practica medicina.
cel mai important e sa acumlezi cunostinte, ori faci o facultate in strainatate, e destul de usor mai nou sa faci facultatea in europa pe un domeniu care te atrage.
ori faci ceva inginerie si in paralel inveti singur ce te pasioneaza. important e sa faci o facultate la care sa trebuiasca sa folosesti multi neuroni ca sa-ti antrenezi mintea sa lucreze, igineri medicina, telecomunicatii, constructii, mecanica, electronica, energetica.
eu spre exemplu sunt pasionat de internet, de antreprenoriat. mi-am facut un site, o firma, am vreo 4 ani de voluntariat la activ, tin cursuri organizez cursuri. asta imi place sa fac...mai merg la conferinte congrese chestii de-astea despre online despre business si cam asta e.
daca iti vei dedica timpul unei cauze, iti faci un plan de actiune si te tii de el sansele tale cresc enorm. si incearca sa lucrezi din priml an de facultate in domeniul care te intereseaza, chiar daca lucrezi pe gratis sau pe bani foarte putini. experienta si cunostintele plus pasiunea te pot duce mult mai aproape de job-ul care sa-ti aduca satisfactii materiale cat si profesionale mai mult decat orice facultate. asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci o facultate... e musai cum se zice la noi