| moose10 a întrebat:

Vi se pare ciudat sa astept dupa partenera mea virgina 1 an si ceva? Am renuntat chit ca o iubesc, simt ca e ceva ciudat cu toate ca si ea imi arata prin unele chestii ca ma iubeste. Am fost loial si am avut ochi doar pentru ea, dar mi se pare ca am asteptat cam mult. Mentionez ca am cerut-o si in casatorie dupa 8 luni. Ce ziceti?

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cred ca a spus ca e virgina si acum nu mai stie cum sa o dreaga cu tine, ca te-a mintit.
Eu zic sa incheiati relatia, fetele virgine sunt rare in ziua de azi.

| ania a răspuns:

Si ti-a raspuns da sau nu?
E foarte onorabil sa astepti dupa ea, felicitări.
Virginitatea e darul primit de la Creator pentru a fi daruit numai partenertenerului de casatorie. Sotul meu a așteptat 11 luni, pana la casatorie. La inceput am zis ca ne vom casatori peste 2 ani si jumatate, ca eram studenti amandoi si voiam sa fie bucuros Dumnezeu ca il ascultam si nu facem sex inainte de căsătorie.Pe urma ni s-a parut prea greu sa astepam asa mult, asa ca dupa 9 luni de relatie sotul meu a propus sa facem nunta peste 2 luni, a fost o idee foarte buna. Le dorim din tot sufletul același lucru si copiilor nostri, sa faca sex numai după căsătorie. Cine face sex fara casatorie nu are binecuvantarea Creatorului peste relația lui.

| moose10 explică (pentru ania):

A răspuns cu da, de aia nu înțeleg ce se întâmplă

| RAY a răspuns (pentru moose10):

A găsit ceva mai bun și vrea să facă sex

| ania a răspuns (pentru moose10):

Atunci insoara-te cu ea cat mai repede. Sigur pe urma va face.

| RAY a răspuns:

Pentru că nu ești atrăgător fizic, ele așa fac mereu, se folosesc de tine până găsesc bărbatul potrivit, eu mereu am pățit așa, ele nu recunosc că fizicul contează dar culmea e că iubiți lor sunt frumoși

| moose10 explică (pentru RAY):

Sunt atrăgător fizic, crede mă

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cati ani aveti?

| moose10 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ea 20, eu 28

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru moose10):

Are peste 18 ani, ai intrebat-o ce o opreste?

| moose10 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Îi e frică de durere cica

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru moose10):

Exista preludiu.
Eu cred ca nici tu nu stii cum sa trezesti pasiunea in ea.
Un sarut mai intens, s-o lipesti de tine etc etc

Si mai cred ca cererea aia in casatorie pune presiune pe ea, cu tot felul de nelinisti despre viitor.

Fa-o sa te doreasca si problemele voastre se vor rezolva de la sine.
Daca nici asa nu merge, propune-i sa mergeti la consiliere de cuplu, sa discutati impreuna despre temerile ei.

| Kiran a răspuns:

Este discutabil aici. adica. poate ea considera ca te grabesti prea tare cu aceasta nunta. poate. ea inca se gandeste la ce insemnati voi ca si cuplu.
Exista multe intrebari si nu ne-ai spus prea multe despre voi pentru a ne forma o opinie despre asta, ai putea sa discuti cu ea despre subiectul asta sau daca o cunosti bine, poate reusesti sa aflii singur ce se petrece intre voi.

| Konstantinos99 a răspuns:

E foarte bine, probabil ai un diamant langa tine. Mai ai putin pana la nunta hai rabdarica. Tu tot fai aproporuri joaca-te in continuare sa inteleaga ca nu mai ai rabdare si o vina si clipa mult asteptata. Daca ai fost barbat pana aici si ai pus mana pe o fata buna culmea sa te indoiesti. Mergi pana la capat. E o stare! Starea nu refelecta iubirea voastra e o stare din care poti iesii to singur. Daca tie rau asta nu ineamna ca nu o iubesti ci ca ai ceva temporar si incerci sa faci ceva sa scapi de starea asta. Primul lucru nu te mai gandii la asta ci la nunta, eu asi avea mai multe emotii sa iasa o nunta pe care o ai odata in viata calumea ca trup o sa ai 30 de anihee hee) si o va contopiti voi.