| kala92736363 a întrebat:

Vin cu o altă problemă!
Dacă veți intra în profilul meu veți înțelege mai bine povestea din spate. Deci eu cu acest băiat am ajuns în punctul de sărut. Cu toate ca am afirmat in trecut ca nu ma atrage fizic, acum a început sa ma atragă. Deci ne-am văzut în parc și după câteva discuții el mi-a spus mie, indirect, ca intr o relație este bine sa fie unul mai deștept și unul mai prost, făcând referire ca eu sunt mai proasta decât el. Noi suntem la medicină amândoi și ce e drept el știe mai multe lucruri. Și de la chestia asta noi am început să ne certăm. Eu m-am supărat ca mi-a spus așa. Dupa ce ne-am certat pe chestia asta, pentru ca el spunea ca eu am interpretat greșit și nici nu prea voia sa explice cum eu am interpretat greșit. Dupa, am vorbit despre o fosta lui iubită și el a spus ca unele fete sunt "asa" și altele nu s. Atunci eu iar m-am enervat și l am contrazis spunându i ca nu e ok sa gândească așa,(fosta lui s-a despărțit de el după un an și 3 luni spunandu i ca nu mai simte nimic pentru el).Și după tot mi-a spus ca o sa vadă el ce fel sunt și eu. Asta m-a enervat și mai tare. În fine, după mai multe discuții am ajuns în punctul în care am avut primul sărut. Eu nu știu ce e în capul meu. Nu știu cum am putut să mă atașez de un om cu o astfel de mentalitate. Nu știu dacă e corect sau greșit. Oricum eu simt ca el și a schimbat comportamentul drastic față de mine. Am început să mă sărute pe gât până ne am sărutat pe buze. Totuși pe mine mă deranjează multe chestii. De exemplu el a zis ca nu crede ca eu n am avut primul sărut până acum. Nu știu cum să procedez, eu am prins drag de el și mi am dorit o apropiere. Eu de multe ori i-am spus ca nu am încredere în el și după ce ne am sărutat mi-a spus ca nu știe dacă vrea să fie intr o relație cu mine( el m-a întrebat dacă vreau să fiu cu el în trecut), ca nu știe dacă are încredere în mine, întorcându-mi cumva vorbele pe care eu i le am spus lui. Mi se pare tare ciudat. Vreun sfat ceva și pentru mine?

9 răspunsuri:
| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

De ce voi fetele sunteți atrase de băieții răi? Dacă ar fi fost un băiat ok, nu l-ai fi privit nici ca pe un gunoi, îți spun eu. L-ai fi refuzat fără ezitare, dându-i gânduri de sinucidere. Băiatul ăsta ți-a zis acum că ești proastă. Mai târziu o să te și bată. Acum este alegerea ta ce faci, dar mai târziu să nu dai vina pe soartă. Mergi la psiholog să îți rezolvi traumele.

| kala92736363 explică (pentru UnAltVirginTristȘiDisperat):

Trist, dar poate adevărat. Sincer nu știu de ce suntem atrase de genul asta de persoane. Eu nu l consider atât de rău, și spun mereu ca nu exista oameni perfecți… asta e scuza mea

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns (pentru kala92736363):

Da, „rău" și „bun" nu sunt cei mai buni termeni. Înlocuiește-i cu „băieți care nu respectă fetele" și „băieți care respectă fetele".

Așa i. Nu știu sincer cum să procedez și cum să mă comport

| Năsăud a răspuns:

Foarte frumos punct ați ajuns.
Și el nu crede că e primul tău sărut.
Pe mine asta m-ar face să mă simt prost și aș considera că e un semn că trebuie să merg mai departe.
Fără el.
Dar dacă tu ți-ai dorit o apropiere și deja ai prins drag de el e mai complicat.
E viața ta și deciziile tale.
Omul acesta îți aduce bucurie sau un pic de nesiguranță?

| kala92736363 explică (pentru Năsăud):

Mie îmi este foarte frică să nu fac lucruri pe care să nu le regret după. Intr un fel mereu analizez orice situație. El mă face să mă simt foarte bine, aș sta cu el zile întregi. Noi ne-am certat acum pe chestiile pe care care eu le am povestit.

Personal mi se pare revoltător că eu, pentru că i-am spus unei fete (ortodoxă practicantă ce-i drept) că vreau să fie prietena mea cu beneficii, mi-a zis că am jignit-o foarte rău și că nu mai vrea să vorbim niciodată (mi-am cerut scuze imediat prin mesaj, dar nu mi-a mai răspuns). Cu acea fată vorbisem doar o dată la telefon! De unde să știu eu cât de fixată pe calea ortodoxă este?! Am avut o tentativă de sinucidere după asta. Și la tine te-a făcut proastă și tu practic te-ai îndrăgostit de el pentru asta! Este revoltător când stai să compari situațiile (acum nu aș mai avea tentative de sinucidere, dar emoțional a fost destul de dureros (am trecut și peste lucruri mai grele totuși, de zeci, chiar de mii de ori mai grele... ispite la care, dacă ar fi aici fostul preot Daniel Balaș, ar zice că nici măcar un înger nu ar putea rezista (a făcut această afirmație, că sunt ispite la care nici măcar un înger nu ar putea rezista, cred că în videoclipul lui despre reîncarnare))). Dar să revenim la problema ta. Este treaba ta ce faci în continuare cu el, dar pentru mine este clar că nu îți va fi bine și peste câtva timp o să întrebi aici ce să faci că a început să îți dea palme. Așteaptă-te ca lucrurile să se înrăutățească pe zi ce trece dacă îl acepți. Plus că ai pierdut o comoară: primul tău sărut! Este un lucru foarte important, tu l-ai aruncat ca pe un gunoi (nu te jignesc, știu că te-ai îndrăgostit (măcar un pic?, că nu ești o fată ușuratică, tu chiar vrei ceva serios cu el)și ai vrut să îi dai acest sărut, spun doar că puteai să îl dai cuiva care merită, cred că ai înțeles ce vreau să zic). M-a întristat foarte rău citirea întrebării tale ieri.
Cât despre relații în general, nu merită să îți faci relație, de multe ori relațiile se încheie cu despărțirea, aducând suferință enormă. În plus, poate dai și peste cineva gelos sau care îți face alt rău, distrugându-ți viața. Încearcă să hrănești cât mai puțin arhonii (în caz că ei există), ok? https://www.reddit.com/......g_up_some/

Mă pune pe gânduri ce mi ai scris tu aici. Eu nu l văd pe el atât de toxic, sincer chiar nu știu ce să fac. Este foarte greu, nu știu dacă mă place cu adevărat.

Eu mă tem că dacă te consideră proastă, te consideră și inferioară lui. Și dacă te consideră destul de inferioară, ar putea la un moment dat să te bată ca să îl asculți, să te lovească așa cum ai lovii un dispozitiv electronic atunci când nu merge cum vrei tu. Și dacă nu și-a cerut scuze, îmi pare că are și mândrie, ceea ce nu este bine, mândria fiind o iluzie foarte periculoasă, mai ales în cazul acestei relații, practic dacă are această mândrie, nu va putea să recunoască ușor când a greșit, sau nu va recunoaște deloc. Presupun că timpul va decide, oricum, mai sunt băieți pe lume care vor fete, chiar o grămadă.