| kala92736363 a întrebat:

Vin cu o altă problemă!
Dacă veți intra în profilul meu veți înțelege mai bine povestea din spate. Deci eu cu acest băiat am ajuns în punctul de sărut. Cu toate ca am afirmat in trecut ca nu ma atrage fizic, acum a început sa ma atragă. Deci ne-am văzut în parc și după câteva discuții el mi-a spus mie, indirect, ca intr o relație este bine sa fie unul mai deștept și unul mai prost, făcând referire ca eu sunt mai proasta decât el. Noi suntem la medicină amândoi și ce e drept el știe mai multe lucruri. Și de la chestia asta noi am început să ne certăm. Eu m-am supărat ca mi-a spus așa. Dupa ce ne-am certat pe chestia asta, pentru ca el spunea ca eu am interpretat greșit și nici nu prea voia sa explice cum eu am interpretat greșit. Dupa, am vorbit despre o fosta lui iubită și el a spus ca unele fete sunt "asa" și altele nu s. Atunci eu iar m-am enervat și l am contrazis spunându i ca nu e ok sa gândească așa,(fosta lui s-a despărțit de el după un an și 3 luni spunandu i ca nu mai simte nimic pentru el).Și după tot mi-a spus ca o sa vadă el ce fel sunt și eu. Asta m-a enervat și mai tare. În fine, după mai multe discuții am ajuns în punctul în care am avut primul sărut. Eu nu știu ce e în capul meu. Nu știu cum am putut să mă atașez de un om cu o astfel de mentalitate. Nu știu dacă e corect sau greșit. Oricum eu simt ca el și a schimbat comportamentul drastic față de mine. Am început să mă sărute pe gât până ne am sărutat pe buze. Totuși pe mine mă deranjează multe chestii. De exemplu el a zis ca nu crede ca eu n am avut primul sărut până acum. Nu știu cum să procedez, eu am prins drag de el și mi am dorit o apropiere. Eu de multe ori i-am spus ca nu am încredere în el și după ce ne am sărutat mi-a spus ca nu știe dacă vrea să fie intr o relație cu mine( el m-a întrebat dacă vreau să fiu cu el în trecut), ca nu știe dacă are încredere în mine, întorcându-mi cumva vorbele pe care eu i le am spus lui. Mi se pare tare ciudat. Vreun sfat ceva și pentru mine?