Daca era dragoste, nu se putea simtii macar atrasa de altul. si totodata inselatul rezulta si din vina celui inselat. poate i-a lipsit ceva, spre exemplu: nu dispunea de afectiunea necesara, atentie insuficienta, prea multa libertate oferita, prea putina libertate oferita. incearca sa ii gasesti tu o scuza la ceea ce a facut, iar daca nu reusesti.....stii si singur ce ar trebui sa faci. dar de multe ori exista principuiu:cine o face o data, nu se va teme si pentru a doua oara
Daca spui ca te-a inselat 3 luni, nu cred ca are vreun rost sa te mai zbati pentru ea, nu te supara, dar nu esti "carpa" ei. Viata nu-i tot timpul roz si mai si pierzi... nu cred ca merita sa ierti inselatul, inselatul da nota ca nu te mai place si cauta altceva "mai bun" sau eventual, cu portofelu mai gros.
Las-o! fugi de ea nu ai ce sa faci cu una ca ea! o ierti acum peste un an iar ti-o face. sunt trecut prin ele
Nu trebuie sa ierti asa ceva. Eu unul oricum tind sa fiu un pic gelos si posesiv, daca as afla ca m-a inselat poate sa fie si miss univers ca nu mai stau cu ea, doar prieteni cu beneficii eventual, dar atat.
Cauta alta fata, bafta!
Ai dreptate si eu sunt vinovat stiu asta si stiu unde am gresit. voi incerca sa trec peste. eu nu as fi inselat-o niciodata pentru ca am iubit-o cu adevarat si nici o alta fata nu prezenta nici un interes pentru mine. o sa merg mai departe am cateva optiuni ca sa trec mai departe dar pana acuma nu prea am vrut sa fac asta cu adevarat ca inca tin la ea, dar viata trebuie sa mearga mai departe.
Nu merita sa stai langa jumatatea altuia, cand a ta rataceste poate singura prin lume. pentru orice destept exista o desteapta, pentru orice frumos exista o frumoasa, pentru orice urat, exista o urata. Despartirile se intampla pentru ca trebuie sa se intample