Nu am iubita. Probabil daca as fi avut i-as fi luat un animalut de plus si inca ceva in functie de inspiratia de moment.
Detest felul asta de a ne aminti ca avem iubiti/iubite(si o zic cu riscul de a-mi atrage antipatii pe-aici):atata pupaceala, atata zaharel, atatea inimioare cretinele.
N-ati vrea voi sa fie in fiecare zi ziua voastra, a cuplului vostru, mai bine? doar o data pe an sarbatorim ca ne iubim maxim?!
hai pupici-xoxo-moa-moa-va pup
Aaaaaa nimic![]()
serios! suntem 2 persoane care nu dam 2 bani p cadouri sau asa mai departe
... cel mai mare cadou e sa petrecem mai mult timp impreuna si avand in vedere ca ziua indragostitiilor pica duminica, presimt ca iar ne vom face "cadouri"
[adica petrecem mai mult timp impreuna
... (nu va ganditzi la prostii
)]
Vad ca nu sunt eu unika de la care iubitul nu vrea cadouri
El nu vrea dar eu o sa-i iau o maimutica din plus ca asa il alint eu monita :-P
@alinaaaaa, in ce luna esti insarcinata?
Oricum sa-i dea Dumnezeu sanatate multa, iti doresc nastere usoara
.Saluta-l p-ala micu' din partea mea
hihi
Nu stiu ce e cu toate zilele astea...Pe 4 iunie este ziua internationala a sarutului, si se zice ca ar trebui sa ai pe cineva cu cine sa te saruti in ziua respectiva, apoi ziua indragostitilor :-s, nu stiu daca 2 persoane se iubesc nu au nevoie de cadouri sau de zi speciale pentru a sarbatori iubirea, ei sarbatoresc in fiecare zi...sau daca chiar vrei sa gasesti idei de cadouri dragute si romantice poti intra p site. u www.imaginelife.ro SUCCES
Paai. m`am gandit la un calendar cu pozele noastre. si. un plus legat de ziua asta. pentru ca le adora
. si. un te iubesc si ajunge. nu?
Nimic.nu am. oricum ziua indragaostitilor este ca halloween-ul. e fake si lame.si este furat de la americani.
pace!
gab0ru întreabă: