Ceva de genu ca avea o imaginatie bogata si citind isi putea imagina pe el in actiunea cartii in evul mediu "printre dueluri si cavalcade"
ceva de genu dar mai detaliat (44 cuv in 5 randuri)
Eu am scris ca semnifica faptul ca cartile ne pot duce intr-o lume de basm cum nu exista in realitate si ca prin dorinta recititm paginile cartilor impresionante...
Ceva de genul ![]()
Iti dai seama ca am facut frumos in fraza... mai poetic
In primul rand ca mi se pare o idiotenie sa iti noteze cine in puncte opinia proprie(ca pana la urma cerinta era ce semnifica pentru tine... logic )Cred ca mai bine formulau astfel:Ce opinie are profesorul corector despre... Mi se pare o tampitenie deasemeni si 2.3 adica propozitia aia era interpretabila in mii de feluri(de fapt numai in 3 ) - eu am scris c si asa este corect pentru ca am vz baremul ) dar sunt revoltata in legatura cu prostii care ne fac noua evaluarea, adica sa fim seriosi :la tv spunea ca se lucreaza la un astfel de subiect 6 luni WTF? in plus 6 p pentru o ghiceala :unii au pus c dar nu putea sa faca diferenta intre propozitia principala si cea subordonata. Made in Romanika
anonim_4396 întreabă: