Dacă vrei sa mergi pe informatica du-te la Vianu, dar mai întâi trebuie sa înțelegi ce înseamnă informatica (in generală parca nu se face așa ceva), altfel s-ar putea sa regreți pentru ca acolo se fac și 6 ore de info pe zi și dacă nu îți place ai încurcat-o.
Sava e un liceu cu pretenții, pretenții foarte mari, elevi olimpici și foarte studioși, dacă știi ca nu prea te omori cu învățatul, nu merita sa te înhami la așa ceva.
Mihai Viteazul a devenit in ultimii ani un liceu de elita, pretențiile cresc de la an la an. S-ar putea sa fie adevărat ce ai auzit despre el.
Dar dacă totuși nu vrei sa traiesti intr-un stres tot liceul, lege un liceu bun dar unde profesorii sa nu aibă așteptări atât de mari. Singurul care îmi vine in minte acum e Caragiale. Dar caută pe net, trebuie sa găsești niște topuri și păreri.
E mai bun vianu, dar totusi, de ce n-ai luat media 10? DE CEEEEEEEE? ce era atat de greu sa mai obtii inca 0, 01 la medie?!?!?!?!?!?
Media de admitere ti-au calculat-o aia care au corectat și afișat rezultatele, nu tu
Scuza-ma, e mai gravă cacofonia pe care ai făcut-o tu decât ce a scris el acolo (unde sincer nu văd sa fie vreo problema de exprimare). A terminat gimnaziul nu liceul, se exprima și scrie foarte bine pentru varsta lui, lăsând la o parte faptul ca nu pune spațiu după virgula.
Am avut probleme la ora de sport. Nu am apucat sa cresc media, deoarece profesorul isi noteaza notele intr-un carnetel si le pune la finalul anului.
Doamne fereste, cat de limitat sa fii sa nu intelegi ce a vrut sa spuna?
Pentru cultura ta generala:
https://www.limba-romana.net/lectie/CACOFONIA--Definitie-si-exemple/61/
Lasa-te de limba romana! Si nu iti mai da aere de superioritate, nu esti mai destept decat noi.
Lavinia19990 întreabă: