| lolly_6164 a întrebat:

Anul acesta am licenta si am ca tema de proiect branza Roquefort.Ma poate ajuta careva?big grin Orice informatii imi sunt de folos...chiar si bibliografie. dau fundita si...ne chefuim dupa licentahee hee)

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Termini facultatea? Nu se vede!
Tot ce-ți trebuie referitor la lucrarea de licență trebuie să iei de la coordonatorul lucrării, da?
Corectarea, modificarea, scoaterea, adăugirea în lucrare o faci în mod expres la indicația profesorului, bine?
Succes.
Pa, pa.

| alessia5158 a răspuns:

Microbiologia branzeturilor( cred ca ai primit indrumarea ca sa integrezi in partea intoductiva a lucrarii si acest capitol ):http://www.scribd.com/doc/35145170/Practik-Micro
Aici ai generalitati despre prod lactate( inclusiv br. Roquefort)http://www.scribd.com/doc/32706577/Lapte-Si-Produse-Lactate

Spor!

| Corina a răspuns:

Http://facultate.regielive.ro/......70357.html
http://calorii.oneden.com/Calorii-Branza-Roquefort.html
http://www.ardei-iute.ro/despre/mancare/branza.htm
La brânza tip Roquefort, mucegaiul Penicillium Roqueforti se
introduce în coagul prin întepare si se dezvolta în jurul orificiilor formate în masa de cas; Bacterium Linens se dezvolta la suprafata. În acest tip de brânza fabricat din lapte pasteurizat domina genul Lactococcus, genul Leuconostoc, speciile Lactobacillus plantarum si Penicillium roqueforti.