| Ioanaaaaa21 a întrebat:

Aș vrea să mă transfer din Italia la Richard Wurmbrand College (liceul privat din Iași).
În septembrie întru în clasa a-11 și aș vrea să știu dacă e o școală bună și dacă e foarte dificilă (?)

Răspuns Câştigător
| FreddieM a răspuns:

Nu prea ai inteles intrebarea. Vine de la o scoala din Italia sa se inscrie la o scoala din Iasi.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E scoala privata... e cum vrei tu sa fie

| sierra1 a răspuns:

" e o școală bună și dacă e foarte dificilă"

plătești și nu te prea stresează ăia cu școala

| Cameliapantiru a răspuns:

Nu ți-aș recomanda acest liceu. E un liceu cu specific creștin, coordonat de neo-protestanți, și ți se va "spăla" creierul cu aberațiile lor religioase. În Iași sunt multe licee de stat bune și foarte bune, unde nu ți se impune nicio credință religioasă și nici nu percep taxă (fiind școli de stat). Dacă ai medie mare și îți place să înveți, poți opta pentru Național, Racoviță, Negruzzi, Eminescu, Moisil, Alecsandri. Dacă ai o medie mai mică, dar vrei totuși un liceu teoretic, alege între Garabet Ibrăileanu, Cantemir, Cuza și Miron Costin (se face carte și la acestea, deși mai bune sunt cele pe care le-am menționat în prima categorie). La toate (sau aproape toate) aceste licee există și clase de profil real (mate-info și, eventual, științe ale naturii) și profil uman (filologie).

| Stefan_Robert_1990 a răspuns:

Mai intai termina-ti liceul la noi in țară si liceele de la noi sunt bune si asteapta sa treaca toata treaba cu virusul si dupa poti sa intrebi lumea daca e un liceu bun...si bineinteles ca e dificil pentru ca italiana este o limba destul de grea daca nu ai habar de ce inseamna,, Prego" (BTW este limba de proveniență latina si din cate stiu eu latina e destul de grea...)

| FreddieM a răspuns (pentru Stefan_Robert_1990):

Nu prea ai inteles intrebarea. Vine de la o scoala din Italia sa se inscrie la o scoala din Iasi.