| StefanDrg a întrebat:

Aveti idee unde pot gasi biblia gratuit? Carte normala ma refer. Fizic. Nu pe net. Macar sa o imprumut de undeva

7 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Vezi prin oraș biblioteci "creștine" ale pocăiților - de acolo poți împrumuta. Dacă vrei Biblia folosită la biserica ortodoxă o găsești pentru împrumut la orice bibliotecă publică orășenească.

| siriusblack98 a răspuns:

Da, uite aici, oamenii astia iti trimit Biblia gratuit si cu costurile de transport achitate din cate se pare. Trebuie doar sa completezi un formular. Practic scopul lor din ce inteleg eu este sa aduca oamenii la crestinism. Mi-ar fi prins si mie bine inainte sa dau acum 2 ani 150 de lei pe o Biblie laughing
https://docs.google.com/......U/viewform

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu prea gasesti. Poate doar daca cunosti un preot sau o cunostinta care iti poate da.

| LisaJulie a răspuns:

Biblioteci, cu imprumut

| Cipi1212 a răspuns:

Nu știu dacă poți găsi Biblia gratuit.

| stampex a răspuns:

Salut!
Poti obtine asa ceva gratuit daca ai o biserica in zona ta.
Daca vrei strict Biblia folosita de bis ortodoxa vorbesti acolo daca vrei Biblia tradusa mai actual gasesti free la orice bis penti, bapti etc!

| caalcen a răspuns:

Teoretic, la biserica. Numai ca popa o vinde.
Gasesti pe strazi pocaiti care distribuie carti religioase si chiar biblii. Toate gratuite. Nu te costa decat 1/4 de ora de ascultat lectii de credinta de la ei.