| Fundapls a întrebat:

BUN este sinonim pentru RAU?

Răspuns Câştigător
| unDESTEPT a răspuns:

Da, BUN este sinonim pentru RAU

| カルメン a răspuns (pentru unDESTEPT):

Tu chiar esti desteptoh go on

| Fundapls explică (pentru カルメン):

Cel cu atitudine rea este cel mai bun partener pentru sex.Deci sunt sinonime.
Cum explicati asta?

| unDESTEPT a răspuns (pentru カルメン):

Daca nu stiai suntem la categoria DRAGOSTE SI SEX, deci partenerul cu atitudine rea este cel mai bun partener.

| Fundapls explică (pentru unDESTEPT):

Ti-as mai da inca o funda daca as putea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru カルメン):

Da, chiar este, ne-a dat pe spate Hahahaha

| カルメン a răspuns (pentru Fundapls):

In lumea fanteziilor, adica in lumea ta, da sunt sinonime.nu am o explicatie pentru ce ai zis tu.eu ti-am raspuns din punct de vedere al normelor limbii romane.

26 răspunsuri:
| カルメン a răspuns:

Rau este antonimul cuvantului bun
sinonimele cuvantului bun sunt: cumsecade, binevoitor, generos, amabil, de inimă; de treabă; blând, prietenos, îngăduitor, blajin, calm, paşnic, potolit, liniştit, cuminte, ascultător, cuviincios; agreabil, plăcut, satisfăcător

| カルメン a răspuns (pentru カルメン):

ANTONIMELE sunt cuvinte cu formă diferită şi cu înţeles opus: mare # mic; înalt # scund; bun # rău; sus # jos

| カルメン a răspuns:

SINONIMELE sunt cuvintele cu formă diferită şi înţeles identic sau foarte asemănător. Un cuvânt poate avea mai multe sinonime, formându-se astfel o serie sinonimică: adevărat - real - veritabil - autentic

iar

ANTONIMELE sunt cuvinte cu formă diferită şi cu înţeles opus: mare # mic; înalt # scund; bun # rău; sus # jos

| hideaway a răspuns:

Sinonim - Care are (aproape) același înțeles cu alt cuvânt, cu altă expresie, cu alt afix etc.; asemănător, identic, similar; corespunzător.

Deci NU.

| vali1985 a răspuns:

Bun este antonimul lui rau.
Daca vrei sa-ti indrepti greseala cu funda poti sa te adresezi sus la Contact.
Pentru ca raspunsul dat de un DESTEPT este gresit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate, sinonime sunt acele cuvinte care au si acelasi inteles. Cuvantul "bun" nu este sinonim cuvantului "rau" ci este un antonim, adica cu sens contrar. Bun-rau, prost-destept, slab-gras..sunt antonime tongue

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Doamne laughing e antonim...

| papusica987 a răspuns:

Antonim nu sinonim.

| Shugareala a răspuns:

Nu, este antonim happy
sinonime pentru rau sunt malefic, aspru, barbar

sinonime pentru bun sunt pozitiv, apt, binevoit, ingaduitor, intelegator happy

| crackcrack a răspuns:

De ce faceti misto de bietul baiat? Nu ii puteti da un raspuns calumea fara mistouri. Doamne ce oameni rai. Ati vazut ca a luat undestept fundita si acum spuneti ca a gresit. Daca a gresit dc a primit fundita?

| Fundapls explică:

Un raspuns mai concis n-ai?

| Fundapls explică:

Multumesc happy

| Fundapls explică:

Imi pare rau i-am dat funda celui mai inteligent.Vazand posturile lui unDESTEPT mi-am dat seama ca este student la facultatea de litere.

| Fundapls explică (pentru Fundapls):

Cel cu atitudine rea este cel mai bun partener pentru sex.Deci sunt sinonime.
Cum explicati asta?

| Leo10 a răspuns:

Antonimhappy

| 125436 a răspuns:

Nu exista

| 125436 a răspuns:

Nu exista

| jfufiugf a răspuns:

Nu.Sinonimele sunt cuvinte cu acelasi inteles dar forma diferita.Bun este antonim.Sinonime pentru rau:aspru, barbar, brutal.

| Starana a răspuns:

Bun este antonimul lui rau.

Întrebări similare