Rau este antonimul cuvantului bun
sinonimele cuvantului bun sunt: cumsecade, binevoitor, generos, amabil, de inimă; de treabă; blând, prietenos, îngăduitor, blajin, calm, paşnic, potolit, liniştit, cuminte, ascultător, cuviincios; agreabil, plăcut, satisfăcător
SINONIMELE sunt cuvintele cu formă diferită şi înţeles identic sau foarte asemănător. Un cuvânt poate avea mai multe sinonime, formându-se astfel o serie sinonimică: adevărat - real - veritabil - autentic
iar
ANTONIMELE sunt cuvinte cu formă diferită şi cu înţeles opus: mare # mic; înalt # scund; bun # rău; sus # jos
Sinonim - Care are (aproape) același înțeles cu alt cuvânt, cu altă expresie, cu alt afix etc.; asemănător, identic, similar; corespunzător.
Deci NU.
Bun este antonimul lui rau.
Daca vrei sa-ti indrepti greseala cu funda poti sa te adresezi sus la Contact.
Pentru ca raspunsul dat de un DESTEPT este gresit.
Nu, este antonim
sinonime pentru rau sunt malefic, aspru, barbar
sinonime pentru bun sunt pozitiv, apt, binevoit, ingaduitor, intelegator
De ce faceti misto de bietul baiat? Nu ii puteti da un raspuns calumea fara mistouri. Doamne ce oameni rai. Ati vazut ca a luat undestept fundita si acum spuneti ca a gresit. Daca a gresit dc a primit fundita?
Imi pare rau i-am dat funda celui mai inteligent.Vazand posturile lui unDESTEPT mi-am dat seama ca este student la facultatea de litere.
Nu.Sinonimele sunt cuvinte cu acelasi inteles dar forma diferita.Bun este antonim.Sinonime pentru rau:aspru, barbar, brutal.