Poi.are o materie in plus "FIZICA" este cam la fel ca matematica. Biologia in a 6-a e mult mai usoara si mai scurta.o sa inveti despre animale.La matematica o sa fie mai usor ca in a 5-a (doar daca ai invatat in a 5-a si stii mate, daca nnu o stii din a 5-a o cam incurci) crede-ma ca nici eu nu am prins matematica din a 5-a si ma chinui acum sa o inteleg.La romana o sa faci recapitulare din cls a 5-a.Eu asa am auzit si am si experimentat ca e mai usoara a 6-a decat a 5-a
sper sa inveti bine
... Funda!
Eu acum trec a 7-a, eu zic ca a fost grea si o sa incepi sa faci fizica... sa inveti formulele altfel nu stii sa faci nimic... sper ca te-am ajutat, Funda?
Eu ca am lipsit mult in semestrul 2(aproape 3 luni si un pic)mi s-a parut greusoara mai ales fizica ca parca atat ai nou a si faci 2 ore geometrie si 2 ore algebra dar laa geometrie trebuie sa fi foarte atenta sa inveti definitile dar si exercitiile si la fizica daca nu sti mate nu sti nici fizica
Normal ca e mai greu, pe masura ce treci clasele o sa ti se para din ce in ce mai greu.
Nu e mai grea decat a 5-a si nici nu are nimic deosebit deci poti trece direct la clasa a 7-a
...ce intrebare.
Buna! Clasa a6-a este mult mai usoara dupa parerea mea decat clasa a a5-a.Nu o sa ai nici o materie noua in afara de fizica. Sper ca te-am ajutat
Nu e mai greu, doar ca inveti cateva lucruri noi. In rest, doar recapitulam ce s-a invatat in a 5-a. Clasa a 6-a e cea mai usoara clasa din gimnaziu :-x Mi-au spus prietenii, deoarece si eu acum trec in a 6-a.
Fundita?
Eu am fost a 6-a si mi s-a parut destul de grea. Adica mi s-a parut urata. x_x.
Nu vreau sa te sperii dar fiecare are parerea lui.
Si fiecare clasa are nivelul ei de dificultate.
Dap,in a 6 ea intervine fizica si dac nu inveti e super greu.pentru mine a fost usor.iti urez multa bafta si sa ai o medie cat mai mare. sper ca te-am ajutat foarte mult.te pup
Eu tin minte ca a 6-a am cam tras chiulu, nu prea am invatat si m-am cam distrat, a fost usoara si mi-a placut tare mult, temele nu prea le-am facut. In a 5-a mi s-a parut greu de tot... si aveam multe teme si teste...
Nu prea. normal ca o sa fie un pic mai greu. fizica o sa fie un pic cam ciudata si de aia trebuie sa o inveti bine de la inceput.in rest totu e la fel
Clasa a 6 a este cea mai usoara asa ca bucurate de ea.Cea mai grea e a 7 a.
Pentru mine a fost mai deosebita deoarece a fost mai funny din pricina colegilor cu care m-am distrat. E mai usor, deoarece deja te-ai adaptat la ideea de mai multi profesori, de o diriginta si te obisnuiesti. Materia e destul de usoara...adica cred ca asa a ramas, eu trec acum a 8-a, deci nu cred ca mare lucru difera. Depinde de manualul pe care-l alege profesorul. Dar din punct de vedere a gradului de dificultate, a 6-a nu prezinta motive de frica. Este un an frumos si usor.
Bafta!
Mie sincer mi s-a parut mai usoara decat a 5a.Te-ai obisnuit cu destele neanutate tezele si cu stresul.Mie mi-a iesit media generala mai mare pe a6a decat pe a-5.aSper ca te-am ajutat
Buna eu trec in a 7-a si sincer sa fiu nu prea sunt schimbari in afara faptului ca ai materia noua Fizica.Si despre fizica sincer nu este asa grea trebuie doar sa o intelegi, nu trebuie mult memorat
! Fundita pls![]()
!
Fii atent eu acum trec in clasa a 7a fii atent o sa trec direct la ubiect uite trebuie sa te bucuri de orece clasa nu numa-i a6a
Pai in clasa a6a faceti geometrie si algebra in loc de matematica pe care o faceati in a5a,la biologie invatati zoologia(studiati animalele), si din a6a faceti si fizica...insa nu este asa de greu...asa ca nu te speria![]()
Funda?
Pai depinde cum ti-s-a parut tie clasa a 5 a, daca ai invatat tot ce ai facut in a 5 a o sa te descurci mult mai bine daca nu tot nu o sa scapi pana nu inveti timpuriile alea verbale si tot ce e de baza la fiecare materie, eu cred ca o sa ti se para mai usor pentru ca clasa a 5a a fost mai greu cu acomodarea...
Sal! Eu am trecut in a 9 a deci vreau sa stii ca a 6 a s-a dovedit cea mai usoara materia in general se repeta si pe ici pe colo cate ceva nou cum ar fi o completare a lectiei.Nu te speria de fizica caci e primul an si veti face mai mult experimente noi de exemplu imi aduc aminte de un sg test in acel an care a fost in prima ora ca sa vada profa la ce nivel suntem (nici n-a fost trecuta in catalog)prin urmare stai ff linistita, iar la bio veti descrie cum arata animalele ce mananca unde traieste etc.In rest e relativ la fel
.