| Țițilina a întrebat:

Bună! Am făcut in trecut facultatea de finante banci la Spiru Haret, insa nu am mai dat examenul de licenta. Am foaia matricola cu si adecerinta pe care scrie "absolvent fara examen de finalizare". Eu as vrea sa fac si sa sustin lucrarea de licenta si examenul la o alta facultate din tara care are programul. Aveți idee pe unde este mai ușor? Se mai practica undeva cum era pe vremuri licența la Spiru?

Răspuns Câştigător
| Alex765431 a răspuns:

Salut. Nu ai cum să susţii examenul de licenţă la altă facultate, doar la cea la care ai terminat anii de studiu. Şi va fi nevoie şi să repeţi iar anul. Funda?

1 răspuns:
| siriusblack98 a răspuns:

1. NU exista sa sustii examenul de licenta la o alta facultate DECAT la cea la care ai terminat anii de studiu.
2. Stii ca o sa fie nevoie sa repeti ultimul an, nu? Abia apoi sustii examenul de licenta. Iar ultimul an si licenta ii faci la facultatea la care ai terminat, nu ai cum sa faci in alta parte.
3. NU mai exista " flexibilitatea " care era odata la Spiru Haret, s-a dus vrajeala si diplomele date pe ochi frumosi dupa cate scandaluri si controale au avut la universitate.