Ai nevoie de anatomia creierului. Chiar luni am examen la neuropsihologie. Cand vezi denumirile si fiecare componenta a neuronilor si a maduvei spinarii te intrebi daca ai dat la medicina de fapt si la ce **** iti ajuta asta. Raspunsul de mai sus e complet aiurea dat, ai nevoie de multa neurostiinta la psihologie. Nu stiu inca daca doar in anul 1 se face, dar momentan eu nu scap de asta. Nu e foarte greu si foarte nasol, dar totusi a anatomie.
Ce alte materii? Statistica (cea mai de **** dintre toate pentru cineva care e 0 la mate si la info), comunicare (care este relativ ok, te invata chestii cu limbajul non-verbal si despre comunicarea in sine), istoria psihologiei si fundamentele psihologiei (printre singurele materii care te fac sa nu zici "de ce naiba am dat aici"?), practici si abilitati academice, dezbatere, gandire critica si argumentare. Din anul 2 si 3 avem metodologie, psihologia sanatatii, a muncii, psihologie criminalistica, psihoterapie, logopedie si psihanaliza, depinde ce alegem la optionale, dar ai multe variante.
Ti-am dat mesaj in privat. Mersi frumos pentru informatii.
Nu. Probabil ca vei folosi notiuni de biologie, la anumite lucruri. Adica sa stii la o anumita boala psihologica care sunt cauzele (genetice, factori exteriori din natura, etc...). Dar mai mult nu.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: