| KillerBunny1500 a întrebat:

Daca ai un punct jos la purtarea mai poti sa intri la un liceu de prestigiu? Am o media foarte buna, am fost mereu cap de promotie... Chiar nu vreau sa stric tot din cauza unui accident stupid. Va rog sa imi raspundeti repede. Multumesc.

4 răspunsuri:
| KillerBunny1500 explică:

Ignorati greselile de scriere, ma grabeam.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Are prea putina importanta scaderea cu un punct a mediei la purtare, pe un semestru sau pe un an. Pentru admiterea la liceu se ia in considerare media de admitere, aceasta este formata din media cl. V_VIII (in proportie de 25%) si media de la evaluare (in proportie de 75%).

| corolav a răspuns:

Toți agramații invocă mereu aceeași scuză: mă grăbeam!
Crezi că ăia de la „liceul de prestigiu" vor intenta cuiva proces întru apărarea ta?
Gîndiți cu picioarele nu cu capul. Și, în consecință la fel și scrieți.
Dar, ce poți să pretinzi la un așa „cap de promoție"?

| KillerBunny1500 explică (pentru corolav):

Crede-mă, ai fi surprins de varietatea scuzelor existente. Mi-am sesizat greșelile de scriere și am explicat motivul pentru care au apărut. Se întâmplă frecvent multor persoane să nu acorde suficientă atenție în momentele de grabă.
Vei fi surprins și de spectaculoasa mea afirmație: oamenilor le este imposibil să gândească cu picioarele sau cu capul. Informează-te. Noțiunea de creier este mult mai corectă.
Verbul,, a gîndi" nu există în limba română.
Acum că am lămurit câteva lucruri, aș vrea să clarific că acest site nu a fost făcut să comentezi întrebările utilizatorilor, ci să răspunzi la ele.
Mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj.