| linarkfts a întrebat:

Bună! Sunt la liceu și as vrea sa ma mut la camin de la anul, dar nu știu dacă să o fac sau nu. Eu stau cu o ruda cu care ma înțeleg asa si asa.Recent mi-a zis ca ma trimite camin(a mai zis lucruri de genul).Eu am luat în serios ce a zis și m-am interesat putin de căminul liceului la care as sta și e chiar ok,deoarece nu stau asa multi într-o cameră. Însă,acum o dă la întors ca nu a zis-o serios, dar mereu se plânge de mine și în plus ma mai și bârfește la prietenii pe care îi are(nu tot timpul, dar am auzit-o). Voi ce ați face în locul meu v-ați muta la camin sau ati sta cu acea rudă? Eu mai consider ca dacă stau la liceu am ocazia sa îmi fac prieteni, mai ales ca nu prea am și ar fi o experiență de viață.

2 răspunsuri:
| Alex765431 a răspuns:

Salut. Eu îţi sugerez să rămâi la acea rudă, deoarece e mai bine să stai cu cineva cunoscut, decât să te duci la cămin şi cine ştie ce trag aia pe nas acolo. Poate rudă ta a vrut doar să împărtăşească ceva cu prietenele ei.

| user00747399247 a răspuns:

Dacă tu consideri că nu ești ușor influențabil, că ești pregătit să împarți o cameră și cu alte persoane, poate chiar necunoscute, și să fii responsabil, atunci da. Nu ar fi o idee rea. După cum ai spus și tu, ar fi o experiență de viață și ți-ai face mai mulți prieteni, doar să ai grijă la anturaje. Și eu stau la cămin, doar că la facultate. Deja de doi ani. Prima săptămână nu mi-a plăcut, a fost greu până m-am obișnuit, dar acum îmi place foarte mult și am o grămadă de amintiri și momente faine din cămin. În plus, daca vrei pe mai departe să urmezi o facultate și să stai la cămin, e foarte bine sa știi de dinainte despre ce e vorba și o să îți fie mult mai ușor. Dacă ești sigur de lucrul ăsta și poți să lași confortul de acasă, go for it. happy