| Andre3aCrystina a întrebat:

Am intrat la liceu, la profilul stiinte ale naturii si din sem. II as vrea sa ma transfer(daca este posibil). Nu stiu ce sa aleg dintre filologie sau stiinte sociale. M-a puteti ajuta voi cu un sfat? Funda pentru cel mai bun sfat! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Amaya a răspuns:

Am terminat Stiinte Sociale si pot spune ca este un profil foarte bun. La filologie ce faci in plus este latina, la care dai si teza. In schimb la SS dai in fiecare an alta teza ( din stiintele socio-umane - logica, psihologie, economie, filosofie ), faci 2 ore de franceza si 2 ore de engleza plus optionale ( deci te poti orienta si spre o facultate de Limbi Straine, dupa ce termini ), numai ca faci si multa istorie, mai ales dintr-a unsprezecea. Ai foarte multe optiuni dupa ce termini SS, iti formezi o cultura generala vasta, dar acum depinde si de ce iti place sa faci. Daca vrei latina si mai mult de 3 ore pe saptamana de engleza du-te la filologie. Important este sa faci un profil care sa iti placa si sa iti creeze un fundament solid pentru facultate.

5 răspunsuri:
| YvYutzza a răspuns:

Te sfatuiesc la filologie,,, de acolo poti sa urmezi a avea un viitor mai amplu... avand de ales intre mai multe..."dommeni"

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu sunt tot la stiinte ale naturii si e super naspa eu din pacate nu ma mai pot transfera,eu zic sa te transferi la stiinte sociale nu din cauza ca imi place si mie da la filologie e cu limbile alea,dar daca te pricepi la ele poti sa te transferi si la filologie,poti sa te transferi chiar din prima zi la alt profil deoarece dupa aceia te-ai obisnuit cu ei si sa te duci la alta clasa e un pic altfel cu alti colegi, dar asta nu conteaza ca te adaptezi, succes.

| Instinkt a răspuns:

Buna!
Da poti sa te transferi,iar alegerea tu esti singura care o poti face. Sfatul meu ar fi urmatorul:Sa alegi ce crezi tu ca ti-ar fi mai usor in vederea cand vei da bacul,la ce materii te pricepi cel mai bine,parerea mea ca stiinte sociale e cea mai buna alegere tinand cont ca vei da bacul parca la romana, mate si ori o limba straina ori logica
la filologie vei da la romana, mate si la. latina
Tu alegi sper ca ti-am fost de ajutor

| alin567 a răspuns:

In primul rand trebuie sa te gandesti ce vrei sa faci cu viata ta si ce profesie doresti sa urmezi.Nu trebuie sa iti spuna altii ce liceu sa urmezi, tu doar gandeste-te unde te-ai descurca mai bine si unde tear ajuta.

| Liuuu a răspuns:

Eu la filologie vreau sa dau. Ai mai multe sanse in viata, cunoscand limbi straine.