| Lowsensitive a întrebat:

Buna TPU.Am o problema extrem de grava...de un timp mintea mea nu mai este limpede cum era inainte.Eu ma bazez mult pe matematica si am inceput sa gresesc la calcule grele apoi la cele mai putin grele si am ajuns sa gresesc la o adunare...Notele mele sunt bune la matematica si nu stiu cum de gresesc astfel.Cum anume fac ca mintea mea sa fie limpede si sa nu mai gresesc la calcule?

P.S:La orice calcul, ecuatie sau problema pe care o rezolv stau cu televizorul si calculatorul inchis

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ahaaaa! Si eu sunt in aceeasi situatie. Stii ce fac eu? NIMIC happy Profesorii au zis ca daca lucrez intr-una sunt sanse foarte mari sa gresesc la testarea nationala. In ultima saptamana, inainte de examene mai citesc putin la romana si fac 2-3 teste la mate + repet formulele...

7 răspunsuri:
| Dreamer a răspuns:

Pustiule ai nevoie de o vacanta, mai destinde-te si tu....esti distras de ceva sau cineva anume acum, stai linistit toti am trecut prin asta si doar gresind inveti cu adevarat.

| Lowsensitive explică (pentru Dreamer):

Nu e vorba ca din greseli inveti.Eu am examen pe 25 si trebuie sa imi mearga mintea perfect nu sa gresesc o adunare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ti s-au inchis chakrele, sau cateva din ele... Incearca sa te calmezi inainte de orice, fi antena la fiecare pas pe care il faci (astfel nu mai gresesti, sunt sigur!). Eu tot asa eram. Dar daca ma uit cu atentie la fiecare pas pe care il fac, nu mai gresesc deloc. Calm... Keep calm and go on solving math exercises happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum ca tot se termina scoala... Mai odihneste-te putin... Poate fi si oboseala de vina. Daca tot faci si faci exercitii la mate, mai si obosesti. Pana si calculatorului i se termina bateria, nu?

| Lowsensitive explică (pentru anonim_4396):

Problem a e ca eu pe 25 am examen si nu accept ca mintea mea sa se opreasca brusc deci cum fac?

| Lowsensitive explică (pentru anonim_4396):

Asta e un raspuns bun dar profesorii mei nu sunt la fel e indulgenti...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lowsensitive):

Si totusi ce te pun sa faci? Sa te inteleaga! Nu au decat, tu nu iti distrugi viitorul pentru ei nu? Mai ales ca acum sunt incheiat aproape toate mediile... ce iti pot face profesori?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lowsensitive):

Ahaaaa! Si eu sunt in aceeasi situatie. Stii ce fac eu? NIMIC happy Profesorii au zis ca daca lucrez intr-una sunt sanse foarte mari sa gresesc la testarea nationala. In ultima saptamana, inainte de examene mai citesc putin la romana si fac 2-3 teste la mate + repet formulele...