| Jei729bd a întrebat:

Ați observat ca mai nou în loc de termenul cocalar se foloseste termenul bombardier? Mă gândeam unde s-au dus cocalarii? Si unde a venit termenul ăsta de bombardier? Cine mă lămurește primește fundă.

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Mitocan => cocalar => bombardier.
E vorba de evoluție aici!
Pe vremuri mitocanul era cel cu un comportament necivilizat atât în familie cât și în societate! Indivizi aflați undeva la margine, indiferent de etnie.
Cocalarul a apărut după Revolutie o dată cu aparția și evoluția fenomenului numit "manele"/"maneliști" ca o formă de subcultură. Individul aflat odinioară la margine devenind centrul atenției publicului - un exemplu "demn de urmat".
După deschiderea granițelor și accesul liber în străinatate (2004-2007) a apărut noțiunea de bombardier. O combinație intre cocalarul " manelar" și infractor. E vorba de "valorile" care au bagat Europa în sperieți. Valori care au revenit acum în țară. Nu zic nimic de o anumită etnie și nici nu mă refer la interlopi pentru că: "E minorități! Și are drepturi" (o replică din filmul "Senatorul melcilor" cu Dorel Vișan)!
Fundă?

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Nu "s-au" dus nicaieri, sunt aici, pun intrebari. La cum scrii, vad unde sunt cocalarii happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cocalarii sau dus la tine asteapta i ca vor suna la interfonlaughing

| Jei729bd explică (pentru anonim_4396):

Nu cred ca îs în de ajuns de educați să sune la interfon. Mai de grabă intra direct în casă?