Nu te teme, deoarece nu o sa fie gre daca stii sa faci un comentariu si cateva calcule aia e.+ ca la mate a fost foarte usor, Am luat 10. Succces.
Multumesc!:*
Si felicitari pentru nota de 10!
E chiar atât de greu să stai cu manualele şi caietele-n mână şi să înveţi fără să stai pe căcaturi de site-uri gen facebook, tumblr etc?
Eu am fost anul trecut clasa a 8-a si era cu 50% - 50%. Nu prea cred ca s-a schimbat, dar daca s-a schimbat sa nu iti faci asa multe probleme.Pe mine mai mult profesorii si parintii ma speriau ca o sa fie greu, dar nu a fost chiar asa. Oricum daca ai avut media 9 sigur o sa te descurci.
Multumesc ArilAll! :*
Chiar imi pare bine pentru raspuns si imi pare rau ca nu pot sa ofer mai mult de o funda . Dar te astept si la alte intrebari de-ale mele. :*
Si mie mi-a fost frica de examene! Invata anul acesta scolar fiecare lectie cand ti-o preda si fiecare formula cand ti-o preda! In felul acesta iti va fi mult mai usor inainte de examen si v-a trebui doar sa rectitesti lectiile si iti amintesti totul! Trebuie sa fii foarte atenta si iti recomand sa scrii pe ciorna inainte, dar daca crezi ca nu ai timp la romana fa-ti o schita pe ciorna si dezvolta compunerea pe fisa de examen! Spor la invatat si sper sa iei o nota buna! Succes!
Iti spun eu ca nu trebuie sa-ti fie frica de examene.
Daca ai avut peste 9 in 5-7 inseamna ca ai cunostintele generale, sau chiar mai bine, iar la examene din asta dau, sa nu crezi ca or sa dea exercitii de olimpiada.
Eu zic sa nu fii asa de stresata in legatura cu examenele astea, dar bine, nu zic nici sa nu inveti.
Sper ca te-am ajutat :*
Mario789 întreabă: