Elevul Dima dintr`a 7`a - Mihail Drumes - ambele volume, mai cu seama al 2`lea
Scrisoare de dragoste - Mihail Drumes
Nunta in cer - Mircea Eliade
Invitatsie la vals- Mihail Drumes
Mihail Drumeş-Elevul Dima dintr-a şaptea, Invitaţie la vals, Scrisoare de dragoste, Mihail Sebastian-Oraşul cu salcâmi, Ion Grecea-Talida, Moartea lebedei, Fata Morgana, Cella Serghi-Pânza de păianjen, Radu Tudoran-Fiul risipitor, Ionel Teodoreanu-Lorelei, Emily Bronte-La răscruce de vânturi
Cele mai celebre romane de dragoste dupa care s-au facut si filme: "Pe aripile vantului-Margaret Mitchell", continuarea ei "Scarlet-Alexandra Ripley", "Love story-Erich Segal","Jane Eyre-Charlotte Bronte", "Mandrie si prejudecata-Jane Austin"etc.
Uite cateva romane:-Ultima noapte de dragoste, prima noapte de razboi,-Lorelei,-Maitreyi,-Zori de zi,-Mara.
Http://www.dol.ro/......1302-image
din cartile de aici, pe oricare ai alege, iti va placea cu siguranta! :*
le poti cumpara de la diverta, sunt si preturile acolo :)
Mie astea mi-au placut:
Din literatura straina :
"Pe aripile vantului" - Margaret Mitchell
"Mandrie si prejudecata " - Jane Austen
"La rascruce de vanturi" - Emily Bronte
"Anna Karenina" - Lev Tolstoy
"Rosu si negru" - Stendhal
Din literatura romaneasca:
"Lorelei"-Ionel Teodoreanu
"Invitatie la vals"- Mihail Drumes
"Maitreyi" - Mircea Eliade
"Adam si Eva" - Liviu Rebreanu
"Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi" - Camil Petrescu
Poti incepe sa citesti Invitatie la vals,
Scrisoarea de dragoste,
Elevul Dima dintr-a 7-a,
Cazul Magheru de Mihail Drumes
O sa iti placa.
Pai triste-triste ar fi:
Mihail Drumes - Scrisoare de dragoste si Invitatie la vals;
Alexandre Dumas fiul - Dama cu camelii;
Antoine François Prévost ( Abatele Prevost ) - Manon Lescaut ( foarte asemanator cu Dama cu camelii, dar foarte bun );
Liviu Rebreanu - Adam si Eva;
Emily Bronte - La rascruce de vanturi si continuarea : Lin Haire Sargeant - H.;
Honore de Balzac - Eugenie Grandet ( cam plina de descrieri, si nu foarte siropoasa, dar oricum cartea e realista si sentimentele din ea sunt intense ).
Oricum, carti de genu' ar mai fi, dar acum nu prea-mi vin in minte
Spor :*
Maitrey si Dragostea nu moare; Dama cu camelii; Pe ariple vantului. Acestea mi-au placut mie mult.
Ti-as recomnda sa citesti "Fericirea incepe azi" de Jamie Mcguire. Crede-ma, merita citita. Inca din primele capitole te fascineaza. Nu te mai poti dezlipi de ea
Sau "50 de umbre ale lui Grey" de E.L. James e la fel de interesanta si frumoasa.
Ambele te vor face sa iti curga cel putin o lacrima.
As vrea sa fac o reclama la un [url=http://www.baiatdecartier.ro/signup.php?rec=FunJocker][color=green]Joc Online![/color][/url] Super Fain pentru cei ce'l inteleg!
Mafie, Droguri, Furturi, jafuri! Viata De Strada In 3 Cuvinte :)
Dupa parerea mea Mandrie si prejudecata este cel imi frumos roman de dragoste cu final fericit.