| EaEmma a întrebat:

Care este numarul maxim de copii, admis intr-o clasa, acum in timpul pandemiei? Ce spune legea?

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

28 după lege și distanță de min 1 m intre ei. Vă incadrați?

| EaEmma explică (pentru sierra1):

28? Noi ne -am incadrat 35 si nu cred ca este legal.

| sierra1 a răspuns (pentru EaEmma):

După lege = 28, excepțiile și le asumă școala!

| EaEmma explică (pentru sierra1):

Puteti sa-mi dati legea sau hotararea unde este specificat nr elevilor dintr-o clasa?

| sierra1 a răspuns (pentru EaEmma):

Https://www.edu.ro/......ta2018.pdf

plus excepțiile din două pagini de completări.

| Sekim a răspuns:

Nu prea se mai aplica legea acum, vin alegerile deci nu mai e nimic legat de legi despre covid. Am auzit ca sunt clase impartite in doua grupe in functie de elevii clasei sau clase care merg pur si simplu toti la scoala. Nu se mai respecta nicio lege acum, nici la televizor nu mai spun cate cazuri sunt pe zi numai pentru ca vin alegerile rolling on the floor.

| Dandinelle a răspuns:

Nu s-a aprobat nici o lege inca legat de covidut. am observat ca fiecare scoala isi face propriul sistem.

| Alive99 a răspuns:

16..nu mai mult de 16 pentru ca vor distantarea aia de 2 m laughing)desi este ciudat, unele sali sunt mici ca baia mea

| NotNamed a răspuns (pentru Alive99):

laughing noi care suntem 30 intr-o clasa cu distantarea intre banci de 30-40 cm din cauza sălii mici ce sa mai zic

| Alive99 a răspuns (pentru NotNamed):

Este si normal ca se confrunta cu probleme de genul. Legea spune ca 16 si la televizor la fel.Probabil se refera la gimnaziala, pentru ca nu specifica, dar cred ca si la liceu este la fel laughing)
Frate, 30. daca pui la 2 m..nu..pune la 1 m si calculezi la patrat, sala este jumatate.

| EaEmma explică (pentru NotNamed):

Este groaznic!

| bogdycounter a răspuns:

Nu prea se aplică legea teoretic din ce am citit numărul maxim de elevi este de 15-16 într-o serie.

Întrebări similare