Se intră cu note foarte MARI. Deci acolo, se invață in draci (asta răspunde la TOATE intrebările puse)
As avea nevoie de raspunsuri detaliate daca se poate. Nu am intrebat cum se intra, ci cum este acolo. Stiu ca se intra cu note mari, dar am nevoie de detaliile pe care le-am mentionat mai sus. Ca se invata "in draci" nu raspunde vis a vis de transparenta, relatiile profesori-elev samd. Multumesc!
Cu plăcere
ce ințelegi prin: se face școală (in draci). Că profii sunt proști și că nu se dau teme și că atmosfera e neserioasă?
deci?
Am pus aceste intrebari si rog pe cineva care poate sa imi raspunda sa o faca. In ce va priveste pe dumneavoastra, multumesc pentru raspunsuri. Nu ma ajuta si as vrea sa ne oprim aici. Nu am timp de dispute de acest gen. Multumesc pentru intelegere!
"Ce imi puteti spune despre...competenta profesorilor"
și te aștepți ca un puțoi (sau cum s-o fi zicând la feminin) să-ți facă o analiză pe tema asta?
Trebuia să ințelegi din ce ți-am scris până acum, răspunsul la TOATE intrebările alea de mai sus.
Dar mde...
Draga ce oi fi... feminin sau masculin, eu nu sunt "un putoi" si ma asteptam ca pe acest forum sa nu fie doar "putoi" ca tine, ci poate si parinti care sa poata sa faca o analiza corecta si echidistanta ca sa imi raspunda la intrebari. Am fost profesor, am plecat din sistem de mult, nu pot sti exact cum mai stau lucrurile, dar am foste colege care isi fac treaba si altele care nu fac mai nimic! Ce ti s-a parut asa de nepotrivit de ai iesit la atac? Am pus niste intrebari, daca ti se pareau nepotrivite, tr..eceai peste. Daca nu poti ajuta, stai in banca ta si lasa pe altii sa o faca! Intre timp, am gasit pe cineva in privat, ma voi lamuri probabil, asa incat poti ignora aceste intrebari. te-am rugat mai devreme sa o faci. Mai e ceva neclar? Toate bune!
~Am fost profesor, am plecat din sistem de mult~
1 nașpa cu ințelegerea unui text, "puțoi/ (sau cum s-o fi zicând la feminin) era potențialul respondent la "intrebarea" ta
2 ca ex-profă cum te dai (oare de ce nu mai ești, să fie legat de pct 1?) mă mir că intrebi pe cine-intrebi despre competenta profesorilor de la un liceu de top. Cine de aici e in măsură să-i evalueze, hait?