Din materiile invatate de el in clasele XI-XII>
La facultate poate merge doar daca are note mari la BAC si evidnet la scoala, in ultimii ani (se ia in considerare media generala din anii de liceu).
Lasa-ti copilul sa decida singur ce vrea sa faca in viata lui si unde vrea el sa mearga pentru a-si face o profesi sau cariera.
Păi dacă ficiorul e intr-a 11 a și nu știe asta, e trist, Sau hazliu?
https://www.tpu.ro/......al-se-mai/
Te-ai gândit că poate astea sunt curiozitățile mele, nicidecum ale lui?
Interesant,la tine cum e materia cenușie, putina sau deloc.Am întrebat și consider că destul de frumos și educat, dacă voi așa știți să răspundeți, mai degrabă nu ați mai răspunde.Si,da,copilul știe că trebuie să dea bac îl din fizica însă, sunt persoane care ii baga alte idei in cap.Noapte buna!
Din cate știu, băiatul meu e sportiv de performanta dar poate comparația asta este pentru tine, poate că tu ar trebui sa mai slăbești.
Si joana din poza ta cine e?
Păcat că e moarta că ți.as fi zis sa o pupi pe "frunte" distrisule.A dracului libidinos, dacă ești așa de frumos, corpolent, deștept etc, de ce nu îți arăți și tu muia sa ne minunam și noi.
Vocabular ca fel ca corpul tau...
La real se dă bacul la matematică, română (+ maghiară dacă e ungur), și la alegere între biologie, chimie, fizică, informatică și TIC.
Nu e ungur.El știe că bac.ul trebuie să îl dea din romana, matematica și fizica, însă, mai nou, vin unii cu alte idei și îi spun că pentru aceasta facultate trebuie sa dea bac.ul din chimie nicidecum din fizica și aici el devine puțin cam nesigur.Probabil copilul știe ce are de făcut, curiozitatea este a mea, nu a copilului.Multumesc pentru răspuns, singurul cu bun simt, văd că restul celelalte sunt scrise în batjocură dar probabil că nu ai ce sa ceri unora care, nici nu știu cum ii cheamă cu buletinul in mână. Multunesc, o zi frumoasa va doresc.
"El știe că bac.ul trebuie să îl dea din romana, matematica și fizica"
păi atunci dacă ȘTIE, care mai e sensul agitației ăsteia, mami?
Nu cred că îi interesează la ce a dat BAC-ul, ci să îl aibă dat doar.
Mult succes!
Sărut mâna, mulțumesc!
Bună! Eu am fost pe acest profil și am dat bacul la română, matematică și biologie.
Materiile obligatorii la care se dă bacul la științe ale naturii sunt limba și literatura română; matematica (care e la nivel de M2).
A treia probă de bac este la alegerea elevului și se alege din biologie/chimie/fizică/informatică.
Succes! ☺️
george9510 întreabă: