| Sawarekh a întrebat:

Buna ziua, o mica experienta dintr-un posibil interviu, care a esuat.

Voi ati fi facut la fel in locul meu?

Sunt doar curios daca ati fi continuat sau v-ati fi pierdut increderea?

Am trimis mail-uri de angajare si am stabilit un interviu la ora 12:00 cu o agentie.

Ajung in fata cladirii la ora 12 fara 2 minute, sun la ei si nu mai raspund, le-am dat mesaj pe watsapp si nimic.

Astept 10 minute, apoi plec.

Ma contacteaza dupa 20 min+ si isi cere scuze "Nu era langa telefon ci fusese cu, colegii in alta camera"

Le-am spus arogant, ca putem incerca urmatoarea zi daca doresc, mi-au spus doar "oke" fapt pentru care nu le-am mai dat mesaj.

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu aș fi întrebat dacă se poate să merg la interviu în altă zi și la ce oră.

| johnnny123 a răspuns:

Părerea mea este că nu ești deloc în poziția în care-ți poți permite să fii arogant. Nu ești vreun super-star al designului ca să se bată agențiile pe tine. Prin urmare, tu trebuie să joci după regulile lor, nu ei după regulile tale.

Întrebarea este dacă chiar vrei să-ți găsești un job sau nu. Dacă vrei un job, atunci trebuie (cel puțin până-l obții) să lași aroganța la poartă, chiar dacă nu-ți convin anumite lucruri.

Sau poți să continui să pui întrebări pe TPU încă zece ani despre cum nu reușești în carieră.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde care e presiunea sa obțin un job. Teoretic eu pun cel mai mare preț pe seriozitate. Să mă cheme la o oră și să nu pot da de ei 20 minute... Nu inspira doloc incredere

| gabicoo a răspuns:

Știi ce le-a răspuns Vladimir Putin celor care se plângeau că din cauza sancțiunilor internaționale a crescut șomajul în unele zone ale Rusiei? "Pentru Operațiunea militară specială este o foarte mare cerere de personal "!winking
Dacă ești arogant Vladimir Vladimirovici te așteaptă cu brațele deschise. După 6 luni de front în Ucraina, dacă scapi viu, nu vei mai fi arogant câte zile vei mai avea.
Slava Ukrainii!

| Sawarekh explică (pentru johnnny123):

Eu inteleg ce spui, asa am pus si eu problema inainte sa-mi i-au 3 tepe si sa am cateva dezamagiri de la oameni cu statu destul de mare ( antreprenori ).

Acum m-am lovit de mai multe esecuri si citesc oamenii bine.

Spre exemplu, inainte sa-mi i-au o teapa majora si sa ma pacaleasca cineva cu un salariu, sa-mi de a un salariu mai mic decat a spus...l-am vazut inca de la inceput ca nu era asumat si nu se tinea de promisiune, tergiversa chestii importante cum ar fi semnarea contractului, deci nu fac asa ca ma cred eu arogant si interesant, este pentru faptul ca observ mai rapid red-flag urile.

| Sawarekh explică (pentru Sawarekh):

Si eu ignorasem acele red-flag uri si in cele din urma intuitia mea a avut dreptate.
Acum nu stiu....nu o fi toti la fel, poate unii chiar au avut probleme serioase, insa eu nu mai am incredere.

| Sawarekh explică (pentru anonim_4396):

Asta le-am si recomandat, daca putem urmatoarea zi.
Si a spus " oke"

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca chiar aveau nevoie de tine la interviu, faceau tot posibilul sa te contacteze si sa te primeasca. Cel mai probabil voiau sa umple un anumit necesar de intervievati, iar tu ai fost in plus in acea zi.

| johnnny123 a răspuns (pentru Sawarekh):

Dacă aștepți angajatorul perfect, s-ar putea să ai o viață plină de dezamăgiri.

Nu zic că trebuie să înghiți orice rahat al angajatorului pentru a obține și a păstra o slujbă, dar trebuie să înțelegi și cărțile pe care (nu) le ai.

| Cresta a răspuns:

Eh, ti-ai permis sa fii arogant, asta inseamna ca nu mori de foame. De curiozitate, cine te intretine?
In locul tau m-as fi intors. Si as fi profitat de greseala lor ca sa castig postul.

| Cresta a răspuns (pentru Sawarekh):

Asta le-am si recomandat, daca putem urmatoarea zi.
Si a spus " oke"
Dar, nu te-ai mai dus: fapt pentru care nu le-am mai dat mesaj.

| Miruna333 a răspuns:

In primul rand vad ca ai ajuns cam tarziu la interviu. De obicei se vine cu 15 min inainte.
Faptul ca te-au facut sa astepti atat arata cat de neprofesionali sunt, mai ales sa iti raspunda,, oke''? Nu sunteti prieteni, e un cadru profesional dar se pare ca ei nu sunt. Eu nu m-as mai duce la nimic

| Sawarekh explică (pentru Cresta):

Te rog sa citesti mai sus mesajele, ca sa intelegi de ce ma comport asa cu ei.

| Cresta a răspuns (pentru Sawarekh):

Le-am citit pe toate.
Totusi, cine zici ca te intretine?

| Sawarekh explică (pentru Cresta):

Multumesc, sper ca ai inteles situatia.
Am fost patit de multe ori si nu pot sa nu fiu atent.

In cele din urma am lasat orgoliul deoparte si am hotarat pentru Luni sa vin la interviu... daca observ un mic red-flag, i blochez instant si nu mai vorbesc cu ei!

Ca sa-ti raspund cine ma intretine, stau cu ai mei...asta nu inseamna ca nu doresc sa nu locuiesc singur, momentan atat s-a putut, eu asta incerc, dupa ce ma angajez, incerc sa stau singur...