| Earthquake a întrebat:

Buna ziua TPU. Am o problema cu precadere la numarul 69. Il vad mereu, in meciuri, goluri date in minutul 69, dau pe un program vad 69, citesc o carte, la fel vad 69. Merg pe strada vad o tablita pe care scrie 69 si nu exagerez. De un An de zile il tot vad si chiar foarte des. M-am interesat cam ce ar inseamna acest numar si am gasit yin/yang o filozofie religioasa din china sau ma rog. Il rog frumos pe cine stie sau crede ca stie sa-si dea cu parerea caci cred ca e un semn. Multumesc, dau funda`!

44 răspunsuri:
| axeldavid a răspuns:

Poate este numarul tau norocos.

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Eu cred ca te-ai uitat o data, iar acum te obsedeaza chestia asta.si mie mi se mai intampla.nu prea cred eu in porstii d'astea cum ca ar fi vreun semn divin, sau are o anumita semnificatie, dar stiu ca numarul 6 reprezina armonia, iar 9 energie.semnificatia cea mai cunoscuta a numarului 69 se leaga de o pozitie erotica, care induce ideea de satisfactie reciproca prin sex oral

| Earthquake explică (pentru asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm):

Asa cum am spus in Intrebare, 69 reprezinta yin / yang niste concepte religioase care in chineza Yin = loc intunecos, tristete, iar yang = loc insorit, fericire. de altfel aceste 2 concepte sunt puternic legate, Citez din Wikipedia ca sa intlegi :,, Atîta vreme cît vom persista în a separa yin și yang nu putem spera să-i atingem... dacă cineva vrea să ajungă undeva cu bicicleta nu va putea să împingă ambele pedale concomitent căci va rămîne pe loc. Pentru a avansa trebuie să împingă o pedală și să o elibereze pe cealaltă, simultan. Mișcarea completă constă în împinge/eliberează. Împingerea este urmarea eliberării și fiecare dintre ele devine, respectiv, cauza celeilalte." Multumesc pentru mesaj oricum!

| FireLollipop사람에게 a răspuns:

Apropo de ''numarul 23'': daca faci 9-6=3, iar daca faci 69:3=23! Am vazut asta pe un site laughing. Nu am habar daca e de bine sau daca e de rau. Poate e numarul tau norococ. Tot ce pot sa iti spun este ca sigur este un semn. Adica de ce ai vedea peste tot numarul 69? Coincidenta ar fi sa il vezi de doua-trei ori, dar timp de un an mi se pare deja prea mult (nu se mai poate numi coincidenta). Incearca sa te documentezi mai mult despre acest numar. Ai avut ceva semne de posibil succes in legatura cu acest numar?

| FireLollipop사람에게 a răspuns:

Esti zodia rac? Presupun ca stii cum arata simbolul zodiei rac...

| Earthquake explică (pentru FireLollipop사람에게):

Sunt zodia Leu. NAscut pe 1 august...

| FireLollipop사람에게 a răspuns (pentru Earthquake):

Atunci nu mai am idei laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oi fi posedat frate.laughing)

| Earthquake explică (pentru anonim_4396):

Esti jalnica, zau! happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Earthquake):

Nici nu ma cunosti si deja iti faci o parere, wow foarte tare laughing

Nu e nevoie sa te cunosc. D-asta omul are creier sa-si expuna gandirea fata de altcinevahappy in cazul tau nu stiu cum s-o iau happy

Ehh, eu am vrut sa fac o gluma scuze daca te-am jignit.

Stai linistita nu te iau in calcul pentru ca nu te cunoschappy Daca ma cunosteai intr`adevar stiai daca sunt posedat sau nu happy

Ok, o zi buna si Paste fericit!

Paste fericit si multa sanatate sa ai, ceau`bau!

Jalnica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Eu consider ca nu este un semn ci mai degraba ceva ce te-a marcat in trecut, numarul 69 este ca oricare altul, ai putea sa vezi si numarul 11, 25, 60...
Este ca in filmul The number 23 dar ca la tine nu incepe cu un roman.Nu e niciun semn, concentreaza-te pe altceva si nu mai cauta ceva ce nu exista.

Eu stiu!? am noroc si dupa ghinion ...cam asa as putea sa caracterizez trecutul legat de acest numarhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

69 sau 666?
Am un raspuns : du - te si fa copii!

| thecakeisalie a răspuns:

Nu e un semn. Tu vezi ceea ce vrei sa vezi si asa s-a acumulat obsesia asupra numarului 69. Numerologia este foarte complicata, si toate numerele pot avea multe sensuri pentru cel ce le cauta.

| AshWorld a răspuns:

Si eu am o obsesie cu 23, parca ar fi numarul meu norocos. Il intalnesc destul de des. Chiar si 7...
Nu mai da importanta! Nu e niciun semn decat daca vrea mintea ta sa-l considere.

| sebyse a răspuns:

Bine si eu vad destul de rar nr 69 de cand joc gta san andreas dar cred ca imi iese doar ma bine in iveala

| Uoana a răspuns:

Tu esti gen ala din filmu' ''The number 23, 'moara bitsu

| Uoana a răspuns:

Bine ca nu vezi 666

| Uoana a răspuns:

Ala da semnsmug

| SomeRandomDude a răspuns:

69 e un nr oarecare care nu inseamna mai nimic nu te mai uita la el si gandeste-te la nr 45 poate asa nu mai vezi 69 sper ca ti-am fost de ajutor happy

| ExpertInLove a răspuns:

Pe ce data te-ai nascut fiindca tipul din filmul" the number 23" era nascut pe 3 in luna a 2-a?

| ExpertInLove a răspuns:

Daca il vezi asa de des cred ca are vreo legature cu tine. De exemplu: eu sunt nascut pe 27 si la ceas vad numai si 27 de minute, i ziua de 27 se intampla ceva mai deosebit... Poate vei muri la 69 de ani :-)) era o gluma. Nu cred ca se va intampla ceva cu tine.

| Patience a răspuns:

Bun venit in club eu vad numarul asta de aproape un an la fel ca tine dar nu ma deranjeaza.Nu sunt prea superstitioasa si vad ca toate imi merg bine; eu am vorbit cu o prietena psiholog si mi-a spus ca in subconstient exista un lucru pe care eu trebuie sa il fac iar creierul imi trimite aceste semnale dar pana nu imi voi da seama desprece este vorba voi continua sa vad.
De exemplu numerele de la case, cand incep sa le observ incep cu 69 intotdeaunalaughing)

| Earthquake explică (pentru Patience):

Noh laughing. Bine te-am gasithappy

| Patience a răspuns (pentru Earthquake):

Si acum hai s-o luam si pe aia dreapta...eu sincer, desi inca nu am dovezi concretelaughing)cred ca in adancul nostru s-ar putea sa si fim un pic pervesti si ne placa lucrurile astea mai "murdare"rolling on the floor)) Toata lumea cand aude 69 se gandeste la pozitia sexuala nu la ying si yangrolling on the floor)) la semn zodiacal sau doar un simplu numarlaughing)

| Earthquake explică (pentru Patience):

Cine stie... teodor_morenciu big grin te asteptbig grin

| vlad8249 a răspuns:

Uita-te la Filmul "Nr.23" si fa ce face si alahee hee

| anabatr a răspuns:

Gasesti pe zodiacool.ro semnificatia oricarui numar. in principiu ar trebui sa aduni 6+9=15 > 1+5=6 si sa citesti semnificatia numarului 6 iti las link https://www. zodiacool.ro/numerologie/semnificatia-cifrelor-numerologice

| deea_8087 a răspuns:

69grade este o pozitie a lui jupiter fata de saturn. acest lucru inseamna ca vei primi o veste buna din partea unei persoane de care poate ai uitat sau ti-a fost prieten mai de mult si v-ati certat.
P. S. incearca pozitia 69 rolling on the floor

| AndrewMaximus a răspuns:

Poate vei muri la 69 de ani

| Maka_Daniel_1994 a răspuns:

Exact aceias problema o am si euuu! foarte ciudat! Ma joc cs 69 peste tot! numere la casa la masiniii persoane online fe fb 69! nu e zi sa nu vad de 2 3 ori 69laughing

| Danutadaniela a răspuns:

Si eu vad 69 destul de des, mie imi place si fara sa imi dau seama am programat nunta anul viitor in 6 septembrie. 6 a 9-a laughing tare nu?

| IonescuAndreeaAlexandra a răspuns:

Știu că ai postat asta acum mult timp și că probabil ai și "rezolvat" problema dar mi se întâmplă și mie aceeași chestie, am încercat să ignor și să o pun pe seama că se fac atâtea glume cu acest număr încât mi-a intrat și mie în cap.Dar sunt sigură că nu este o coincidență pentru că oricât încercam să ignor tot la acest număr ajungeam, când citesc o carte și mă uit la ce pagină am ajuns cu siguranță este pagina 69! M-am documentat puțin și am citit o chestie despre îngeri, cum că trebuie să te detașezi de lucrurile materiale și să-ți îndeplinești scopul în viață, și asta s-a întâmplat chiar după ce am citit o carte despre îngeri, sunt sigură că despre asta este vorba. Poate îmi spui și tu cum am rezolvat problema. Uite aici link-ul: http://frumusetea-numerelor.blogspot.ro/2012/06/numar-de-inger-69.html?m=1

| Inna1988 a răspuns:

Salut,eu am la fel aceeași viziune de aproape de un an de zile permanent vad cifrele astea 69, ma înnebunește deja, ma uit la bateria telefonului 69, pe panouri în oraș chiar și la unele comentarii ca să vezi în nr de 69 nici mai multe nici mai puține, as vrea sa știu și eu ce este asta și nu exagerez deloc, nu mi se pare!

| Inna1988 a răspuns:

Ar fi bine dacă as lua legătura cu tine, as vrea sa discutam, la tema asta am foarte multe intrebari

| Catalin_Larry_1991 a răspuns:

Frate si eu patesc acest lucru si ma cam sperie putin.Intradevar nu inteleg ce poate sa insemne dar sper sa fie de bine.Eu am observat ca vad acest numar din momentul in care am cunoscut o persoana draga mie desi nu are nicio legatura cu acest numar doar faptul ca ea ar fi in zodia rac chiar nu imi pot imagina ce se intampla am vazut cateva persoane care au aceleasi trairii daca exista vreo rezolvare sau vreun raspuns va rog spuneti ceva! Ms

| Allebara a răspuns:

Buna am si eu aceiași probLema de 2 luni si nu-mi dau seama ce vrea sa însemne fac calcule la care rezultat este 69 ma joc jocuri si recordul este 69 in nr de telefoane gasesc nr 69 si nu înțeleg de ce!? Am încercat sa le spun si altora da ei se gandesc la chestii perverse... Stiu doar ca daca întorci nr îți da semnul gemenilor si stiu ca face parte si din nr diavolului

| StelistulDesteptul a răspuns:

Există o serie de numere controversate, din pricina unor conotaţii tabu pe care le comportă. 69 este unul dintre ele, asociat cu o sexualitate considerată anormală, nefirească, blamabilă. Oare chiar aşa să fie? Şi, până la urmă, cine defineşte sfera realului?
69 este, în primul rând, o stilizare a ideogramei chinezeşti ce semnifică
echilibrul celor două energii, masculină şi feminină, yin şi yang. Din punct de vedere numerologic, 6 este un număr feminin, iar 9, masculin. 6 corespunde planetei Venus, deci feminităţii în toată complexitatea sa. 9 este un număr atribuit în numerologia modernă lui Uranus. Există discuţii pe marginea guvernării planetare a acestui număr, pe care mulţi îl văd sub semnul lui Marte. Ca semnificaţie, în numerologia vestică, occidentală, 9 corespunde clar lui Uranus, prin natura sa vizionară, umanitară, socială.
9 corespunde într-adevăr lui Marte, dar în numerologia vedică, nu în cea practicată la noi. Iar în interpretarea lui 69 e util să ne întoarcem la origini. Una din cele mai vechi reprezentări vizuale ale poziţiei erotice 69 este o sculptură din templul indian de pe insula Elephanta, lângă Mumbai, datând din primele secole ale erei noastre. Şi ştim că din părţile acelea se trage Kama Sutra, ghidul relaţiilor sexuale, elaborat în limba sanscrită undeva între anii 400 î.Hr şi 200 d.Hr. Aşadar, ca să înţelegem conotaţiile primare ale lui 69 trebuie să mergem pe filiera autentică, în cazul de faţă, cea hindusă. Deci îi vom atribui lui 6 planeta Venus şi vom accepta la acest nivel energia lui Marte ca influenţă asupra numărului 9. Venus şi Marte. Femeia şi bărbatul contopiţi.
69 este numărul care consfinţeşte legătura dintre bărbat şi femeie, nu doar la nivel fizic, ci şi spiritual. 6 este numărul familiei şi al responsabilităţilor asumate în viaţa de familie. 9 este numărul dăruirii, al altruismului, al generozităţii faţă de partener. Prin 9, îl luăm pe celălalt în centrul Universului nostru.