| Vrabie_Alexandru_1998 a întrebat:

Cât a durat protectoratul rusesc asupra Principatelor Române? Vă rog să dați un răspuns detaliat, motivat, explicat din toate punctele de vedere.
Variante:
1774 - 1856
1829 - 1856

7 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Fa-ti singur tema.

| Vrabie_Alexandru_1998 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Foarte comic, desteptule.
Nu e o tema.
Eu scriu articole pentru o comunitate dedicata romanismului si istoriei romanilor si am adresat intrebarea asta celor care (eventual), intr-adevar, precis cunosc istoria romanilor si imi pot spune data corecta, nu desteptilor ca tine.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Vrabie_Alexandru_1998):

Da, asa e. Eu le stiu pe toate. N-am de ce sa ajut necunoscatorii.
Oricum, citatele pe Facebook nu se numesc articole. Articolele au nevoie de sursa, iar din cate imi dau eu seama, tu nu prea ai surse.
Deci, te milogesti dupa tema sau scrii citate pe Facebook.

| Vrabie_Alexandru_1998 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Cine ti-a zis ca este vorba despre citatele de pe Facebook?
Si faptul ca am intrebat nu inseamna ca m-am milogit.
Si tu nu stii nimic, doar tragi de timp, dandu-te tare smecher. Altfel nu faceai o asemenea comedie. Subiect incheiat.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Vrabie_Alexandru_1998):

Logica mi-a zis.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vrabie_Alexandru_1998):

Deci u scrii articole de istorie, tinand cont ca nu ai cunostinte in domeniu...
Logic ar fi ca sa inveti tu prima data istorie, si ulterior sa o predai altora, nu invers laughing

| Vrabie_Alexandru_1998 explică (pentru anonim_4396):

1) Nu o predau nimanui.
2) Daca nu cunosc un anumit subiect/eveniment istoric, asta nu inseamna ca nu cunosc istoria in genere.
De exemplu, poti sti tema unirii principatelor romane, dar sa nu cunosti perioada comunista.
3) Momentan ma aflu la etapa incepatoare si anume strangerea informatiilor.
Cum sa scriu ceva autentic fara sa strang informatii necesare si sa verific daca este adevarat sau nu?
4) Nu trebuie sa faci concluzii anticipate, daca nu cunosti situatia.
Trebuie sa afli mai multe detalii si abia dupa aia sa dai cu parere. Cum fac si eu, chiar si acum)