La fel si eu... au fost aiurea sub. NU am intalnit nici combinari nici aranjamente nici progresii. am fac de un 3 60 asa. sa speram c a in toamna se vor da subiecte de m2 si sincer faceam mai mult daca imi pica var de la m1. chiar am fac primul sub. si mai ales ce chef sa mai ai sa inv pentru bacul de vineri: niciunul. bafta totusi....eu nu-mi fac sperante stiu ca l-am picat.
Si eu cred ca il pic. Culmea, in rest iau peste 8-9, am si diploma de Cambridge, dar la mate pic. Ironia sortii. Parca au incurcat subiectele de m2 cu cele de m1. M1 parea mai usor
Si eu st la fel ca tine....niki un chef dar totusi trebuie o nota mare si la biologie macar sa iau 5-ul la toamna
Ti-ai dat jos si poza cu Gandalf ca sa nu-l dezamagesti? ![]()
Acum, intelegeti mai, ca la matematica trebuie lucrat din timpul anului cu seriozitate. Nu poti sa te duci la examen cu un gand optimist de genul asta: "Doamne ajuta de un 5 la cat stiu!" Hai, e greu sa iei o nota mare, dar la ce varianta a fost anul asta, pentru 5 a fost destul de acceptabil. Ciudat e ca in fiecare an, tot se plang destui din generatie in generatie, desi nivelul de dificultate scade mereu de la an la an. Ba chiar culmea, unii spun ca a fost mai usor in anii anteriori, insa eu spun invers, ca doar am trait experiente mai vechi, iar cand ma uit acum, de la an la an, in ce directie evolueaza subiectele, clar se tinde la un nivel mai scazut de dificultate.
Eu chiar am lucrat pe parcursul anului, dar nu ma duce capul la matematica mai mult. Daca vrei iti fac poza sa vezi 300-400 de foi A4 umplute cu exercitii si 2 caiete pline si pe coperta scrise, am mers la ore de 2 ori pe saptamana din martie pana acum, chiar am lucrat, dar eu tot timpul am fost de 5 la matematica. Sper sa fie de-un 5 si acum, chiar m-am chinuit pentru nota asta si nu m-am dus la examen ca si unele cunostinte... dade dade pot copia, sau cu casca, etc.
Da, l-am scos pe Gandalf, ca-l fac de rusine, n-a functionat oricum toiagu azi, poate are efect intarziat si se vede de abia duminica
Fratica auz aici intamplare.
Am scris la bac 7 pagini, la toate exercitile am scris.
Dupa ce am iesit din sala mi-am calculat punctaju pentru tot ce am rezolvat. Am iesit undeva la 7.
Ies din scoala si ma intalnesc cu colegii, eu fericit ca am luat stau langa iei ca vorbeau despre mate sa aud si eu ce au facut ei. Si ce sa vezi stand acolo mi-am mai descoperit cateva greseli si pl scade nota pe la 6.![]()
Ce ma gandeam eu asta e bine ca l-am luat. Ajung acasa stau ce stau si pe la 15 : 30 ma uit si eu la barem in *** si calculez calculez ma uit ce am mai gresit si ajung la un punctaj de 45. (4, 5) Deci sa ma *** in ea matematica.
Sper ca sa puncteze acolo unde eu am scrii s jumate de pagina la rezolvare si ei in barem in 2 randuri. ![]()
PS: M1
stai calm au sc la noi 11 pagini :O cre dracul scrii mah in 11 pagini si nu se asteapta la mai mult de 7...
ce rahat.
Ai fost foarte amuzant![]()
Exact așa am pățit și eu![]()
Își bat joc de noi mă, parca toți trebuie să ieșim matematicieni.