La matematica in clasa a noua se studiaza trigonometria din cate imi aduc eu aminte, adica sinusi, cosinusi, dar la un nivel mult mai avansat decat ce ai facut in generala, practic se schimba total, iar spre sfarsitul anului faci metode de rezolvare ale unor ecuatii mai complicate. Poate s-or fi schimbat lucrurile de cand am facut eu, dar mi-e greu sa cred. Ca si alte materii, ai romana, fizica (3 ore), chimie (2 ore), biologie (parca 2 ore), istorie (o ora), geografie (o ora), informatica (muuulte ore), eu am facut latina (o ora), logica (o ora), sport (nu mai stiu daca o ora sau doua), engleza (2 ore), franceza (parca 2 ore). Eu nu am facut religie, muzica, desen si din astea, dar am inteles ca mai nou s-ar face, nu stiu exact.
Si eu am intrat la mate-info intensiv info si sunt foarte curioasa cum va fi. La matematica cred ca vom incepe cu Elemente de logica matematica; dar mai incolo nu stiu ce vom face. Nu cred ca va fi foarte greu. Fii pe faza la inceput si o sa fie bine.Succes!
Buna...
Ca materii faci: mate 4 ore
info 4 ore
tic 2ore
biologie 2 ore
chimie 2 ore
fizica 3 ore
desen o ora
muzicaa o ora
sport o ora
istorie o ora
geografie o ora dirigentie o ora
romana 4 ore
logica o ora
engleza 2 ore
fanceza/germana 2 ore
si cam atat(sper ca nu am omis nimic)
teze dai la : mate, romana, informatica si la biologie fizica chimie (la alegere din ultimile 3 )
si cam atat(sper ca nu am omis nimic)
Matematica este diferita de cea din gimnaziu la fel si fizica si chimia...
Ps si eu sunt tot la mate info intensiv info
Succesc la scoala
VAI) la info o sa te descurci. o sa aveti vreo 5 ore de info(intr`a 9a), adica destul timp sa intelegeti problemele alea in c++
La mate(M1) mi-aduc aminte ca am facut FUNCTII de gr 1 si de gr 2 + monotonia + relatiile lui viete, apoi VECTORI si ELEMENTE DE TRIGONOMETRIE
Mie mi s-a parut f diferita matematica de liceu in comparatie cu cea din generala.
Succes!
Si ti s-a parut si foarte grea matematica din liceu?
MaDaaLiNaaa întreabă:
GeorgeH17 întreabă: