| RobertVali111 a întrebat:

Ce meserii se pot presta dupa terminarea facultatii de Electronica si telecomunicatii? As aprecia daca ati face o lista sau mi-ati lasa un link cu o lista. Dau si funda ca sa fie bine. big grin

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Nu cred ca ma intelegi. Uita-te cateva saptamani pe site-urile de joburi si vezi care meserie ti-ar place cel mai mult. Odata ce ai gasit-o, devine usoara alegerea.

Intrebarea pe care o pui ar fi echivalenta cu: ce tara e mai frumoasa? Italia sau Australia?
E doar chestie personala de gust. Una are istorie alta are spatii. Una e mai departe. Alta e mai aproape. Nu ai cum sa le compari.
Designul hardware este mai greu, gasesti mai rar pozitii in domeniu decat in software. In software citesti cateva carti si faci primii pasi. In hardware e mai greu pana te apuci. In software poti sa ii dai drumul cu calculatorul de acasa. In hardware itu trebuie cateva echipamente. Placerea lucrului terminat in hardware s-ar putea sa fie mai mare decat in software unde este mai des.

De aceea iti spuneam. Gaseste ceea ce vrei sa faci intai.

Poti sa faci mai usor transferul de la hardware la software decat invers.

2 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Mai bine gandeste-te ce ai vrea sa faci.

| RobertVali111 explică (pentru cristimihailov):

Ei bine, as dori sa fac ceva care este in stransa legatura cu tehnologia. De la idei pana la munca in domeniu hardware/software. Acum, ai un raspuns la intrebarea mea, te rog?