| abcdefgh a întrebat:

Ce parere aveti de nota 8 la un test la matematica cu dificultate medie, clasa a VII a? Vi se pare a fi o nota buna/proasta sau f buna? Multumesc

Răspuns Câştigător
| emma03 a răspuns:

Buna Allexutsa!
Pai este o nota buna nu poti sa-i zici proasta.
Si eu sunt pe a7a si am luat la matematica un 8 la un test care eram cam usor dar m-am grabit si regret nespus, totusi a fost cea mai mare nota din clasa. dar se mai intampla. si sa stii: un elev bun are toate notele, nu uita asta!

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Bucurate ca nu e 5, e bine asa cum e acum.

| NoNameJunior a răspuns:

Pai,un 8 este destul de bun. avand in vedere ca matematica este grea. data viitoare straduieste-te mai mult si ia 10! Bafta!

| cipailina a răspuns:

Nu putem zice ca nota 8 este cea mai buna nota, dar nici de cum proasta! Este o nota medie. Si sunt sigura ca ai luat 8 (banuiesc ca de aia ai pus intrebarea asta) pentru ca te-ai grabit sau ai avut emotii. Se mai intampla...nimeni nu-i perfect happy! Oricum Te felicit!

| baal24 a răspuns:

F slab, pune mana si invata mai mult.

| fefenaș a răspuns:

Mie mi se pare o nota buna!

Răspuns utilizator avertizat
| ゼロの a răspuns:

Pai eu zic ca e o nota proasta pentru. ca 8 la mate in a 7-ea inseamna vreo 5-6 in clasele mai mari, deci incearca sa iei 9-10. Oricum BAFTA in continuare

| smile20000 a răspuns:

Mie mi se pare o nota f buna deoarece eu iau mareu 5 la mate deoarece o urasc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am luat tot 8, e buna (oricum matematica e grea de obicei)

| adampulea a răspuns:

Eu is cls5 si am luat 8 azi la mate mia parut rau ca n-am putut sa fac ultimu ex si cei mai rau da lucrarea parintilor la sedinta cu parintii dar te felicit oricum ai luat o nota mare pentru cls a 7a