| cristinica96 a întrebat:

Cine crede in horosco? Sau in potrivirea zodiilor? astept pareri

4 răspunsuri:
| AlexCătălin21 a răspuns:

Horoscopul este o mare pacaleala ca sa faca niste smecheri bani pe spatele ratatilor care cred in prostiile inventate de ei.Da,sunt constelatii pe cer Gemeni,Sagetator, etc da' ele stau cuminti acolo pe cer si nu au nici o treaba cu oamenii, asa ca nu mai lasati pe nimeni sa faca bani pe voi, ganditi! La fel ca potrivirea zodiilor, nu poti sa iti imaginezi cati bani se pot face din prostiile astea.

| roxy1direction4ever a răspuns:

Nu stiu cate mii de oameni au aceeasi zodie.Cum poti sa le spui ce vor face ei maine? Ceea ce spun cei de la astrologie sunt chestii orientative.Nu pot fi adevarate pentru toti aomenii dintr-o zodie.In mare au dreptate dar la amanunte nu au cum sa spuna corect.

| Iulia20 a răspuns:

Depinde uneori e adevarat uneori nu depinde de persoana dar se mai nimereste uneori si pentru tine big grinsper ca te-am ajutatbatting eyelashes

| SabinaMonyca26 a răspuns:

Astrologia,ca alte stiinte,este un lucru ce uneori ne tine in suspans atunci cand citim previziunile astrologice. Un lucru important este sa nu iti schimbi stilul de viata sau sentimentele dupa ceea ce ti se prezice,ci sa lasi lucrurile sa decurga de la sine. Normal,ca toti suntem cateodata curiosi sa citim horoscopul zodiei noastre,mai ales atunci cand se apropie momente importante,dar totusi,undeva trebuie sa existe o bariera intre realitate si "previziuni". Bineinteles, parerile sunt impartite, sunt oameni care cred in horoscop mai mult decat in oricine altcineva, dar sunt persoane care nici nu vor sa auda de asa ceva. Important este sa lasi lucrurile sa se intampla firesc, sa actionezi la momentul potrivit.Sa nu iti para rau vreodata ca nu crezi in horoscop, pentru ca astrologia nu a dus niciodata lipsa de fani.