Nu o sa garantez ca o sa fie cel mai frumos, dar poti sa iti dau macar cateva idei.
"Iata ca am ajuns la capatul unui capitol din viata noastra. Inca imi amintesc primele clipe, cand am pasit agitata pe colidoarele acestei scoli, iar acum am impresia ca au trecut mult prea repede acesti ani de poveste. Nu voi uita niciodata emotiile pe care le-am avut toti, fie la o lucrare, fie la o ora oarecare. Acum, trebuie sa ne maturizam, parca prea repede, inaintand cu pasi repezi spre noul nostru capitol din viata noastra. E trist, pentru ca imi doresc sa am mereu niste prieteni, atat de minunati si speciali, cum sunt ei, colegii mei. Nu cred ca voi mai gasi niciodata persoane la fel de speciale ca ei. Le multumesc din suflet si sper ca peste ani, sa ramanem la fel. Ar trebui sa le multumim profesorilor, care au avut o rabdare nemarginita cu noi, asteptand sa ne maturizam, iar in loc sa ii rasplatim pentru ca s-au straduit sa ne formeze un caracter i-am tratat cu nepasare, nedandu-ne seama ca ei se straduiesc pentru viitorul nostru! 1