| Ramo137 a întrebat:

Contul meu de tiktok a fost spart ieri, o prietena mi-a scris sa ii ofer gmailul nr de tel si codu de verificare ca face live si a facut bani si vrea sa imi trimita, din pacate nu era ea era hackeru care dupa aceea mi-a spart contul si mie, unu pe nume mahoomed un arab si nu ma mai pot conecta a schimbat mailul, incerc sa discot cu tiktok team dar nu raspunde si nu mai stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| RAdriana2IFH a răspuns:

1. Raportează imediat contul ca fiind spart

Intră pe formularul oficial TikTok pentru conturi compromise
(secțiunea Hacked account) și trimite o solicitare.

Dacă nu te mai poți conecta, apasă pe "Need help?" în ecranul de login → "I can’t log in" → "My account was hacked".

2. Pregătește dovezi pentru TikTok

Trebuie să le arăți că tu ești proprietarul contului:

Screenshot-uri cu contul tău înainte să fie spart.

Emailurile de la TikTok (de exemplu, notificări de login, coduri de verificare).

Orice dovadă că acel număr de telefon sau adresă de email a fost asociat cu contul.

3. Verifică-ți emailul și telefonul

Verifică în Gmail/Outlook dacă hackerul nu a setat o redirecționare automată sau o adresă secundară. Intră la Setări > Securitate și vezi ce dispozitive au acces. Șterge-le pe cele necunoscute.

Schimbă parola emailului și activează autentificarea în doi pași.

4. Protejează-ți restul conturilor

Dacă ai dat coduri de verificare prin SMS sau email, hackerul poate încerca să intre și pe alte conturi (Facebook, Instagram, Gmail). Schimbă imediat parolele și activează autentificarea în doi pași peste tot.

5. Raportează și la poliție (opțional dar recomandat)

Fiind vorba de fraudă, poți depune plângere la Poliția Română – Direcția de Investigare a Criminalității Informatice. Îți pot cere dovezi (mesaje, număr, emailuri).

6 răspunsuri:
| Dragosstpu a răspuns:

In primul rand, nu trimite nimanui datele unui cont, in afara de cele publice, sau coduri de securitate. Din moment ce a schimbat si parola si emailul, inseamna ca doar echipa aplicatiei te mai poate ajuta. Intre timp, pana raspund ei, roaga-ti cumostintele sa dea report contului.
Ai incercat sa selectezi 'Am uitat parola' ca sa o modifici? Poate nu a fost schimbat si email-ul.

| mihai69 a răspuns:

Fă alt cont și dă report pe cel vechi.

| angel6lust a răspuns:

Felicitări, te-a tras în țeapă.

| Ramo137 explică (pentru angel6lust):

Wow cat ajutor femeie, i know therapy cost money but go for it

| angel6lust a răspuns (pentru Ramo137):

`Dacă te-ai băgat în c.cat, înoată sau mori`.

| Ramo137 explică (pentru angel6lust):

Ce frumos vorbesti imi pare rau de viata trista pe care o ai si parintii care nu te iubesc, block