| Alex4LighT a întrebat:

Credeti in citirea viitorului sau chiar in visarea acestuia? Sau credeti ca sunt doar bazaconii inventate sa va ia banii?
Acum intrebarea care ma tot framanta, am avut 2 vise unul sa zicem luni iar marti s-a adeverit, am mai avut unul sa zicem joi si vineri s-a adeverit si acestastraight face. Nu era chiar ceva foarte special dar nu era ceva care sa se intample zilnic.
Credeti ca au fost pure coincidente sau chiar este ceva la mijloc?
Puteti face "misto-uri" si caterinca, ca nu ma supar dar ma astept si la raspunsuri serioase.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| CariocaAlba a răspuns:

Cultura generala cred ca este ok...In plus daa este sigu ceva la mijloc;-). Acum depinde eu am niste vise frumoase si se adeversesc iar cele rele nu sau poate peste vreo cativa anistraight face. Urmareste-ti visele iar apoi fii atent la detaliile zilelor ce urmeaza.Eu am des senzatia de deja-vu, asa ca totul este posibil.Succeskiss [fundabatting eyelashes?]

5 răspunsuri:
| Alex4LighT explică:

Si ma scuzati ca scriu aici am uitat sa spun, ma scuzati daca am postat la categoria gresita dar nu am stiut exact la care s-ar potrivibig grin.

| Rush a răspuns:

Cum exista fantomele, exista si oameni cu simturi paranormale...
Dar tigancile astea, cica sunt vrajitoare, sunt niste proaste care vor bani, sau citesc in palma tampenii ...Asta e parerea mea.

| chrystyan21 a răspuns:

Cred ca sunt doar niste coincidente. Treaba aia cu cititul viitorului e mai mult decat o bazaconie, viitorul nu-l stie decat Dumnezeu. Mai sunt si unele persoane naive care cred, eu unu nu.

| Alex4LighT explică:

@mihai luanduma dupa avatarul tau din bitefighthee hee inteleg de ce crezi in fantome, eu unul NU cred
@chrystyan21 eu sunt ateuhappy

| StepHanieEe a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat de mai multe ori...si cateodata cand ma trezesc nu imi aduc aminte asa bine ce visez noaptea, dar ziua urmatoare cu ai spus si tu sau la 2-3 zile se intamlpla si imi amintesc visul. Nici eu nu stiu ce sa cred. straight facestraight face