Cultura generala cred ca este ok...In plus daa este sigu ceva la mijloc;-). Acum depinde eu am niste vise frumoase si se adeversesc iar cele rele nu sau poate peste vreo cativa ani
. Urmareste-ti visele iar apoi fii atent la detaliile zilelor ce urmeaza.Eu am des senzatia de deja-vu, asa ca totul este posibil.Succes
[funda
?]
Si ma scuzati ca scriu aici am uitat sa spun, ma scuzati daca am postat la categoria gresita dar nu am stiut exact la care s-ar potrivi
.
Cum exista fantomele, exista si oameni cu simturi paranormale...
Dar tigancile astea, cica sunt vrajitoare, sunt niste proaste care vor bani, sau citesc in palma tampenii ...Asta e parerea mea.
Cred ca sunt doar niste coincidente. Treaba aia cu cititul viitorului e mai mult decat o bazaconie, viitorul nu-l stie decat Dumnezeu. Mai sunt si unele persoane naive care cred, eu unu nu.
@mihai luanduma dupa avatarul tau din bitefight
inteleg de ce crezi in fantome, eu unul NU cred
@chrystyan21 eu sunt ateu
Si mie mi s-a intamplat de mai multe ori...si cateodata cand ma trezesc nu imi aduc aminte asa bine ce visez noaptea, dar ziua urmatoare cu ai spus si tu sau la 2-3 zile se intamlpla si imi amintesc visul. Nici eu nu stiu ce sa cred. ![]()
Nemo99 întreabă: