| giuliaaaV a întrebat:

Cum as putea sa ma reindragostesc de o materie? Inainte, in clasele 5 si 6, aveam o profesoara foarte buna de romana,ma intelegeam foarte bine cu ea si explica super bine,iar lectiile erau foarte bine scrise in caiet.Din pacate, a plecat la alt liceu anul acesta.A venit in locul ei o profesoara de la un liceu maghiar.Eu bine, eu nu mai inteleg nimic la romana.Preda atat de dezordonat,sta si face ditamai parantezele si trece ora,dar eu nu am invatat nimic.E foarte greu sa inteleg ceva, deoarece stilul de lectie e diferit si ma enerveaza.Am inceput sa inteleg mai bine la mate…Cum as putea sa rezolv aceasta problema?

9 răspunsuri:
| Mihai8767 a răspuns:

Problema nu este "dragostea" fata de aceea materie ci mai exact dragostea de modul in care explica fosta profesoara. Daca era o dragoste pentru aceea materie (romana) o indrageazi si dupa plecarea fostei profesoare.

Problema nu e materia, ci profesorul.

| giuliaaaV explică (pentru Mihai8767):

Tot imi place, numai ca nu prea inteleg asa bine…

| angel6lust a răspuns:

Deștept din partea conducerii școlii s-aducă un prof maghiar la un liceu de români...

| Dismally a răspuns:

Cred ca ar trebui sa gasesti solutii alternative de invatat, sa nu te mai bazezi pe scoala, daca profesorul nu stie cum sa va predea.

| giuliaaaV explică (pentru angel6lust):

Totul a fost pe baza pilelor si relatiilor…Ca doar asa se intampla de obicei in tara asta!

| angel6lust a răspuns (pentru giuliaaaV):

Normal, că doar asta contează, al cui ești )).

| John696 a răspuns:

Cu timpul, te vei obisnuii si vei intelege stilul ei. e nasol tho, dar sunt sigur ca vei rezolva problema somehow

| D7Alina777 a răspuns:

Eu am scăpat de asta doar cu ajutorul timpului, a durat ani de zile. Cred că poți scăpa cu ajutorul lui chatGPT sau cărți sau manuale frumos ilustrate etc

| Violleta2022 a răspuns:

Invatand pe rupte din manuale, daca din ce scrii tu in caiete nu intelegi nimic.