anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum iau bacul la matematică (M2). Sunt a 11-a și nu știu nimic. Am rămas la stadiul de copil de clasa a 5 a la această materie. Nu știu de unde sa încep să învăț pentru că mă copleșește materia. Help.

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Sunt a 11-a... Am rămas la stadiul de copil de clasa a 5 a ...Nu știu de unde sa încep să învăț"

e evident: cu sârg și speranță, cu materia de-a 6 a!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Meditatiile sunt o risipa infioratoare de bani. Uita-te la nenea asta, explica dumnezeieste si e moca-moca - https://www.youtube.com/c/profuldemate

| Frank51 a răspuns:

Înveți laughing

| Nirvanaaa a răspuns:

Dacă ai posibilitate financiară ia-ți meditatii.
Dacă nu, ia niște cărți de liceu cu exerciții rezolvate, uita-te cum se rezolva, înțelege-le și reprodu-le pana reusesti sân le faci singurică. Sunt multe filmulete pe YouTube cu exerciții rezolvate pentru bacalaureat. Nu e de loc greu bacalaureatul. Dar trebuie sa muncești mult și sa ai disciplina de lucru. Poți lua și o nota foarte buna chiar daca dai tot ce e mai bun acum. Succes!

| haileewatson a răspuns:

Cu meditatii

| NunuNini a răspuns:

Incepi de acolo de unde ai ramas: din clasa a 5-a!
La matematica nu poti face intreruperi.

| saftaiiustin a răspuns:

Zic sa nu te mai stresezi atat, ca mai ai timp si sa incepi sa faci pregatiri cu profesori.
Am terminat mate-info M1 si din clasa n-am prea inteles mare lucru pentru ca nici nu mi-am dat interesul prea tar. A trebuit sa invat si pentru bac si pentru admitere la Politehnica.
Intereseaza-te care e profesor bun din zona in care stai si spune-i fara rusine sa te ia de la 0 cu materia de bac sau sa te bage intr-o grupa care la fel ca tine, recupereaza materia.

| davidddd26 a răspuns:

Ai putea face meditatii insa daca nu poti din punct de vedere financiar poti gasi pe internet sute de videoclipuri cu exercitii pentru bac, subiecte din anii trecuti si tot asa.