"Sunt a 11-a... Am rămas la stadiul de copil de clasa a 5 a ...Nu știu de unde sa încep să învăț"
e evident: cu sârg și speranță, cu materia de-a 6 a!
Meditatiile sunt o risipa infioratoare de bani. Uita-te la nenea asta, explica dumnezeieste si e moca-moca - https://www.youtube.com/c/profuldemate
Dacă ai posibilitate financiară ia-ți meditatii.
Dacă nu, ia niște cărți de liceu cu exerciții rezolvate, uita-te cum se rezolva, înțelege-le și reprodu-le pana reusesti sân le faci singurică. Sunt multe filmulete pe YouTube cu exerciții rezolvate pentru bacalaureat. Nu e de loc greu bacalaureatul. Dar trebuie sa muncești mult și sa ai disciplina de lucru. Poți lua și o nota foarte buna chiar daca dai tot ce e mai bun acum. Succes!
Incepi de acolo de unde ai ramas: din clasa a 5-a!
La matematica nu poti face intreruperi.
Zic sa nu te mai stresezi atat, ca mai ai timp si sa incepi sa faci pregatiri cu profesori.
Am terminat mate-info M1 si din clasa n-am prea inteles mare lucru pentru ca nici nu mi-am dat interesul prea tar. A trebuit sa invat si pentru bac si pentru admitere la Politehnica.
Intereseaza-te care e profesor bun din zona in care stai si spune-i fara rusine sa te ia de la 0 cu materia de bac sau sa te bage intr-o grupa care la fel ca tine, recupereaza materia.
Ai putea face meditatii insa daca nu poti din punct de vedere financiar poti gasi pe internet sute de videoclipuri cu exercitii pentru bac, subiecte din anii trecuti si tot asa.