anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ati putea face o singura schimbare in viata voastra de pana acum, care ar fi aceea si de ce?

Răspuns Câştigător
| domidoc a răspuns:

Sa ma mai nasc o data, cu mintea de-acum.

17 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Daca am putea stii dinainte ce ne asteapta... N-am face atat de multe greseli...
As spune Nu, cand am spus Da.

| EUSIATIT a răspuns:

Dumnezeu'' de ce pui astfel de intrebari nu te inteleg. CRezi ca e cazu? nu ne as cu nimic doar sa visam ce am face. VIata merge inainte de ce avem nevoie sa ne intoarcem in trecut. Sincer nu sunt de acord cu tine. DUpa numele care l porti,,, scuze

| EUSIATIT a răspuns:

Dumnezeu'' de ce pui astfel de intrebari nu te inteleg .CRezi ca e cazu? nu ne aj cu nimic doar sa visam ce am face .VIata merge inainte de ce avem nevoie sa ne intoarcem in trecut .Sincer nu sunt de acord cu tine .DUpa numele care l porti ,,, scz

| Dara a răspuns:

Sunt constienta de faptul ca viata merge inainte si nu e bine sa traiesti in trecut. Dar o urma de regret pentru ceea ce ar fi putut fi, exista. Mi-as fi dorit ca tatal meu sa nu se imbolnaveasca, sa mai ramana printre noi si sa-si vada nepota crescand...(o adora si sunt convinsa ca s-ar fi inteles de minune). Deci daca as putea face o singura schimbare, aceea ar fi sa il aduc pe scumpul meu tata inapoi.

| alexdop21 a răspuns:

Mi-ar placea sa dau cu 7 ani inante! sa vedem ce o fii nu ce a fost ca ce a fost stim

| happy.....withoutyou a răspuns:

As fi fost mai indrazneata cind trebuia, si mai retinuta atunci cind nu era momentul...As fi acceptat unele oportunitati,,, As fi pretuit mai mult timpul liber...as vrea sa fi fost mai curajoasa... dar viata merge inainte si trebuie sa acceptam asta, dar daca totusi reuseste cineva sa sa intoarca in trecut, ma anuntati ok? pupici

| stephie21 a răspuns:

De ce-am spus DA la primarie? Asta as schimba...sa crezi ca omul de langa tine isi va schimba comportamentul, nu faci decat sa te minti singur si eu asta am facut! As vrea sa fiu egoista, sa ma gandesc doar la fericirea mea...

| roksyk a răspuns:

Sa nu fi chiulit de la biologie in vinerea aia, pentru ca acum profa ma uraste...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-as dori sa dau viata cu 7 ani in urma, sa vad cine a gresit de am suferit acel accident!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa fi fost mai intelegatoare cu parintii mei si sa am o relatie mai buna cu ei...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne iar te joci cu pamintul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Nu putem da timpul înapoi!
Mergem înainte, cu bune şi cu rele.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-as schimba locul de munca. Desi e part-time e teribil de stresant. Dar nu am gasit in alta parte momentan.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt multe schimbari pe care le-ar face orice persoana in viata ei, insa tinand cont ca asa ceva este imposibil nu am sa-mi stresez mintea prea mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

care ti se pare stupid ca am pus itrebarea :
-Doamne iar te joci cu pamintul?
daca ereai atent a fost la 2-3 minute de la cutremur! nu face nimic, cam va ascundeti, dar si cind voi dibuii! va cinstesc!

| georgy_7464 a răspuns:

Nu mi-as mai toci coatele pe bancile scolii 18 ani, ca vad ca in ziua de azi nu mai conteaza cat ai invatat ci conteaza cati bani ai si cum sa-i cheltui

| popescum a răspuns:

As schimba doar locul nasterii... cel mai probabil cu unul din Luxemburg.