anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce invatam despre daci si romani, cum sa ne dam cu parerea din ce popor ne tragem si cum sa ne mandrim cu treaba aia, cand noi suntem, de fapt, niste tigani, hoti, cersetori, scursurile societatii, pacalicii Europei?
Mie orele astea mi se par inutile. Practic, ne-au impanzit orele de romana cu chestii care ar trebui discutate (si sunt, oricum) la orele de istorie. De ce nu ni s-ar scoate orele astea si in locul lor n-ar fi bagate ore de... prim ajutor, de exemplu? Chestii care te ajuta in viata de zi cu zi, nu care iti servesc doar drept teorie.

Ce materii considerati inutile? Ce materii ati propune?

47 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mandy693):

rolling on the floor macar ai simtul umorului.

| Mandy693 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nvm grow up

| valentingb a răspuns (pentru anonim_4396):

Putzulica, nu esti in masura sa spui ceva de rau despre teoria din scoli, cand nici pe asta nu esti in stare s-o aplici. "Bagati" la plural (voi bagati, eu bag) se scrie legat.
Sigur ca e mare nevoie de practica in scoli, dar o avem pe stimata Andronescu PSD la putere care a desfiintat scolile profesionale. Spune-le asta celor care voteaza pentru un mic si o bere. Dar nu jigni intreaga natie, copile, unii oameni chiar vor sa aduca o schimbare in tara asa.

| Duucu a răspuns:

Ai dreptate, prea multă istorie de rahat (ei o mai numesc "cultură generală").Să bage ore de matematică în locul lor.

| SaveTheNature a răspuns:

Sunt multe lucruri inutile care se fac la scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru valentingb):

Stiu cum se scrie, n-am fost atenta, lol laughing.

| valentingb a răspuns (pentru anonim_4396):

La, LOL. Nici nu te mai bag in seama.

| CautNume a răspuns:

Sunt de acord in legatura cu faptul ca la scoala se fac si multe lucruri inutile.De exemplu, orele de tehnologie sunt o pierdere de timp.

Acum nu stiu de unde esti tu, dar marea majoritate a romanilor nu sunt hoti, cersetori sau tigani.Romanii sunt romani, iar tiganii sunt tigani, o populatie ce provine din India.

| Darkmagic a răspuns (pentru CautNume):

happy
Nu prea provin din India.
De fapt, nici chiar tiganii nu stiu exact de unde vin, cert este ca au insa o destinatie foarte precisa; Franta/Germania. big grin

| CautNume a răspuns (pentru Darkmagic):

Ba da, provin din India (poti cauta si pe net). Poate nu toti, si nu e sigur ca din India, dar vin din zona aceea nici de cum din Romania.Si destinatia precisa Franta/Germania...ai dreptatelaughing

| Darkmagic a răspuns (pentru CautNume):

Draguto, happy netul are atatea greseli ca eu nu-l mai folosesc demult ca mediu de informare, (ceea ce si este) E...ca ziarul. happy Nu devine nimeni mai inteligent daca citeste...presa, tot cu cartile si scoala rezolvi problema. happy

Cine imi spune mie pe net ca tiganii vin din India?
The Telegraph? Sau un doctor estonian? laughing
Termenul "rom", "rrom" vine de la Rumelia; - Romani; - Romi; -...Rromi, neavand nicio legatura cu România asta cu â din a, dar, nici cu India. happy
De ce au adoptat tiganii de vreo 30 de ani aceasta denumire?
Habar n-am. big grin
De ce englezii aveau impresia ca vin de fapt din Egipt?
Nici asta nu stiu, nu m-a interesat. big grin
(pentru cine stie cum se spune in engleza egiptean si tigan, nu mai explic etimologia)

Adevarul este ca INCA nu s-a stabilit clar, de unde vin ciorile. big grin
Personal, eu cred ca de la dracu. happy

| CautNume a răspuns (pentru Darkmagic):

Ma, eu stiu foarte bine ca tiganii vin din Asia, de prin zona Indiei pentru ca am facut si prin clasa a treia sau a patra o lectie optionala sau ceva de genul despre rromi.
Bine, hai sa nu mai continuam si sa nu ne certam pe tema asta pentru ca sincer chiar nu-mi pasa de tigani. Oricum, romanii nu sunt tigani, asta e clar.

| Salahadin73 a răspuns:

Masturbare pseudointelectuala a mintii.

| KaterinkaBoy a răspuns:

Vorbeste in numele tau. Eu la ultima verificare nu eram nici tigan (nu ca ar fi ceva rau daca as fi cat timp respect legea si decenta), nici hot, cersetor, vreo scursura sau un pacalici.

| CorneliaC a răspuns:

Invatam ca asa zice Ministerul Educatiei.

| dodicuta a răspuns:

Corect! Mie mi-e rusine sa zic ca sunt romanca.Stai linistit in legatura cu Romania, nu mai dureaza mult pana o sa apartinem altor tari.Si eu cred ca mai bine decat sa facem istoria romanilor mai bine facem istoria altei tari(mie mi-ar placea sa facem istoria Marii Britanii).
Daca nu va mai exista Romania, geografia ei ne va fi inutila in viitor.

| Eclipse a răspuns:

Noi nu suntem tigani, nu suntem hoti si nici scursurile societatii, iar celelalte tari ne vad asa cel mai probabil din cauza domnilor din parlament si conducere care au furat si au distrus aproape totul in tara asta. "Ce materii considerati inutile?" pai din cate vad eu nici un obiect nu este inutil, este bine sa stii cate putin din fiecare, nu ca americanii de exemplu care majoritatea habar nu au ce e cu ei. si merg unde merge si turma.winking