Daca transpirati, va spalati, ca asa-i normal!
Apoi, mai sunt pantaloni de panza subtiri, de vara, usori de purtat si spalat, fiindca blugii nu-s indicati pe calduri mari.
Cand eram eu copil nu s-a vaitat nici un profesor ca mirosim. Deci cum zice Jassmina, dupa atata pandemie nu ati invatat de apa, sapun si putin parfum
Mmm, pe timpul meu cand am fost la liceu mergeam in pantaloni scurti fara probleme.
Inca erau fete care isi luau blugi mini, nu era treaba...
Pai ce treabă are mirosul urât, ăla e că nu te speli, nu de la blugi.
Nu vă lasă pentru că nu e decent. Chiar dacă e cald, la școală vă duceți în pantaloni lungi sau în blugi lungi, nu în pantaloni 3 sferturi sau în pantaloni scurți!
Da care e problema cu pantalonii scurti.In alte tari ai voie.Nu haina îl definește pe om, și pantalonii scurti sunt DECENTI.Indecente sunt fardurile cu care unele fete vin la scoala, dar asta clar ca nu se vede.Degeaba vii în cămașă dacă tu ești un huligan.Nu e vina copiilor ca o grămadă de profesori romani se concentrează pe niște detalii mici in loc de ce este important.
De prosti.Asa fac si la noi la scoala.Eu zic sa te duci in pantaloni scurti, ca nu iti pot face nimic.Asa am facut si eu
AnotherDragHarry întreabă:
lulugabi întreabă:
anonim_4396 întreabă: