| SingleForOne a întrebat:

De ce regele Carol I și regele Ferdinand I sunt printre cele mai importante personalități a istoriei române?

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fiindcă nu știi încă cine au fost Antonescu, Ceaușescu.

| SingleForOne explică (pentru sadrian46):

E atât de greu pentru un român să rămână pe subiect, și să nu fie nesimțit și/sau prost? E mentalitatea românească stricată undeva, chiar și la cei inteligenți și-i duce capul? Pentru că altfel nu-mi explic. Fiind și 1 Decembrie, întrebarea face parte din subiectul zilei.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru SingleForOne):

Eu am răspuns la modul serios. Dar pe tine atâta te-a dus capul să înțelegi. Cum ai ajuns la concluzia că cei doi regi sunt cei mai importanți?

| SingleForOne explică (pentru sadrian46):

Dacă ai omis cuvântul cheie "printre", te rog să mai citești odată. Deasemenea, dacă răspunzi pe subiect ar fi bine, altfel te rog să-ți vezi de altă treabă. E chiar greu să întâlnesc pe cineva să respecte subiectul discuției și/sau câteva reguli simple de bun simț. După câteva răspunsuri fără rost, dar totuși fiind 4-10 sau mai multe, postarea devine irelevantă, și lumea o ignoră. Chiar trebuie postată o întrebare de zece ori până când un om decent va veni cu un răspuns decent, poate și elaborat?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru SingleForOne):

Da, fiindcă nimeni nu este obligat să îți răspundă cum vrei tu la o întrebare tezistă, că cei doi ar fi printre cei mai importanți.

| SingleForOne explică (pentru sadrian46):

Dacă așa crezi, măcar elaborează ideea de ce nu sunt, și rămânând pe subiect, fără să menționezi alte personalități, pentru că aceștia fac parte din subiectul principal al discuției, nu Antonescu sau Ceaușescu sau altcineva. Când voi posta o întrebare despre aceștia, numai atunci are sens să elaborezi ideile în legătură cu aceștia. Se respectă discuția, nu se răspunde ce vrea oricine, după ureche, după cum le convine. Te cred pe tine ca fiind mai inteligent, dar în momentul de față, așteptările lasă de dorit.

| darrio2007 a răspuns (pentru sadrian46):

Lasa-l in pace, putea gasi informatii despre asta pe Google daca era asa de interesat. Se plictiseste si el.

| SingleForOne explică (pentru darrio2007):

Da, puteam, dar voiam să trăiesc într-o comunitate, să vorbesc cu cineva care a învățat mai multe despre istorie, poate lucrează și în domeniu, fiind 1 Decembrie. Cică să fim patrioți prin a fi împreună, și de a împărtăși câteva cunoștințe și păreri personale; cică "toți pentru unu". laughing