| FloredanaEstera a întrebat:

DESI ieu vreau sa inv-at inglesa si vruiam sa va intrab daca e correct spus : Ou mai gash, ieu vreau sa ma dau mai cuul printre fetili de la sat si vreau sa invat limbaj modeeeeeeern!

31 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

La cum vorbesti numai " cuul " nu poti fi.Renunta.Si P.S : E gresita expresia in engleza, si e si folosita de copii mici si prosti.

| ΔH a răspuns:

Bai agramato, invata intai limba romana, si apoi invata alta...
si poti spune "o mâ fâ gâ, o mâ fâ gâ, ce tare, o mâ fâ gâ".
Nu stiu de ce am impresia ca intrebarea e la misto.
Nu cred ca exista cineva chiar atat de agramat, sa nu stie sa scrie o vorba romaneste.

| AlexYnwa a răspuns:

Intai ar trebui sa inveti corect romana, si dupa aia sa te bagi la engleza...se spune Oh My God, si se spune cool

| ktina a răspuns:

Tu ce limba vorbesti?

| RoXxy a răspuns:

Buei,dupa cum ai scris aici nici romana nu stii bine...deci cum vrei sa inveti engleza? Mai bine ai invata romana dupa aia mai vorbimwinking

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Lasa ca nu-i nevoie sa inveti engleza pentru asta. Vad ca stii deja o limba straina: romana. Adica, e complet straina pentru tine, n-o prea stapanesti, deci, oricum, "fetili de la sat" n-au sa priceapa nimic din ce le spui.

| Carmy21 a răspuns:

Ieu? ou mai gash? daca nu sti sa scrii pe romana corect pai la engleza vai samar -.-

| chibiusa a răspuns:

E bine e bine.
vorbeste asa si cu ele, te asigur ca nu vor intelege mare lucru din ceea ce zici

| bogdanrvd a răspuns:

Inainte de a invata limbajul "modern" invata limba romana ( o sa ai mare nevoie de ea). Spor la invatat.

| ske a răspuns:

Prima oara invata romanalaughing

| NicolaeCotet a răspuns:

Lol buna gluma brv cred ca ai pacalit ceva lume cu Ou mai gash dar pe mine nu :p

| shankok a răspuns:

In primul rind e bine sa inveti un linbaj strain insa trebu sa muncesti mult si sal inveti nu pentru ate face cool dar pentru sati prinda bine in viata si fetele nu seuita la cei ce vb alta limba ele se uita la baetii normali fi insusi

| UNfriendLY a răspuns:

Mai intai incearca sa inveti limba romana, apoi succes cu altele.

| LifeLife a răspuns:

Mai intai invata sa scrii in romana sh apoi invata "inglesa"

| Kiddduu a răspuns:

rolling on the floor cuul e cool! Este eu nu ieu. engleza nu e usoara dar eu ma descurk destul de bine uite dac ai nevoie intr-adevar de acest limbaj iti las id meu prin mesajwinking te voi ajuta

| Cosmin162749 a răspuns:

In primul rand sal in al doilea ce dracu inseamna ce ai zis tu acolo? in al doilea rand ieu ala se scrie eu. cred ca ai vvrut sa zici "Oh my god" se citeste o mai gad foloseste si tu expresii de exp cand zice o pr dea ta o gluma tu zici LOL si nu numai vorbitu te face sa pari "COOL" cul cum ai zis tu ci si hainele imbracamintea poarta si tu haine la moda...stiu si eu blugi myultai. fuste scurte sexylaughingbig grin...tricouri mai decoltate.o sa vezi cum o sa se uite baieti dupa tinehappy bla bla bla vezi tu

| BrownyBrown55 a răspuns:

Cred ca mai intai trebuie sa te exprimi romaneste, nu taraneste, uite cateva lectii. ieu=eu, inglesa=engleza, etc...

| darkrider a răspuns:

Hai ma sa fim seriosi...e in stare sa isi faca cont pe TPU, e in stare sa se logheze, e in stare sa foloseasca mouse-ul si tastatura, dar nu e in stare sa scrie romaneste? Mie imi miroase a gluma proasta...
Daca stai sa te gandesti, in intrebarea lui nu stie sa scrie " fetele-fetili", dar de "limbaj modern" a auzit. E clar ca a scris la caterinca.

Răspuns utilizator avertizat
| LaughOutLoud a răspuns:

Voi nu va dati seama ca ea a pus intrbarea intentionat?

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Tu ori ești vreun troll, ori ești agramată din naștere.
Cum naiba să înveți "inglesă" dacă tu habar n-ai să scrii în română?

| BlackVeil a răspuns:

Frate/soro eu stiu ca ai postat la caterinca intrebarea asta, dar trebuia s-o pui la T/A...

| Dumnezău a răspuns:

Nici romana nu stii calumea.Lasa-te de asta, frate.Pardon,troll!

| Autumnfeelings a răspuns:

Daca vrei sa fi cool invata romana

| mary4567 a răspuns:

Sfatul meu e sa mai treci pe la orele de lb romanawinking. app > ai facut romana cu femeia de serviciu>?

| Sosetsicaaa a răspuns:

Nu va.ti dat seama ca ea face misto de voi:srolling on the floor

| PufuleţiCuCaramel a răspuns:

1.Invata intai romana, si apoi engleza!laughing
2.Esti varza!

| WaZZuPP a răspuns:

Mai intai invata limba romana si dupa aia limbile strainewinking

Răspuns utilizator avertizat