| navarre a întrebat:

Dragi ortodocsi, stiati ca, cu voia sau fara voia voastra, asa zisul sinod a Romaniei, v-au transformat in,, sambotisti? (evrei), deoarece asa s-a hotarat ca prima zi a saptamanii sa fie Duminica! Incredibil cum se poate jongla cu credinta dupa cum dicteaza fortele masonice evreiesti! Sambata a devenit a saptea zi a saptamanii! Stiti cine are ca zi de calendar, a saptea zi a saptamanii fiind Sambata? raspuns :evreii, sionistii si mai de curand adventistii! astia vor sa ne,, evreiasca"pe toti fara sa va da-ti seama! cititi articolul si va minunati de ce fel de tertipuri si manipulari ale maselor folosesc cei din sinod(la comanda), si culmea, nimeni nu se sezizeaza ca de' :trebuie sa se faca ce spune popa, nu ce face popa! http://istorie.scienceline.ro/......542_1.html

7 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Cred că exagerezi adică dacă aşa o să fie calendarul biserici asta e, dar s-a specificat că nu o să se schimbe calendarul nostru de zi cu zi adică pentru noi luni va fi tot prima zi din săptămână. Că ei consideră cu duminica e prima asta e altceva, dar până la urmă cine ţine cont de asta? Nimeni. Deci de ce atâta zarvă? Baftă!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Navarre, nu e vorba de asta, pur şi simplu nu mă interesează, asta e tot. Eu nu am un calendar ortodox pe care îl ţin cu sfinţenie pe perete pentru că nu ţin cont de aşa ceva. Marea mişcare pe care o pregătesc? Dacă nu mă interesează cu ce poate să-mi afecteze viaţa? Despre mine şi miercurea poate fi prima zi şi şti de ce? Pentru că nu îmi pasă. Pentru mine biserica nu înseamnă Dumnezeu. Pentru mine biserica înseamnă nimic. Baftă!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Herr a răspuns:

Evreii nu sunt devina, si nici noi, masonii poate ca da si illuminati, dar cei mai responsabili pentru aceasta chestie nereligioasa sunt acei reptilieni din umbra.

| VanillaBie a răspuns:

Mda... eu sunt un acum (non evreu)si raman asa nu o sa ma inrobeasca masonii asa usor pe mine

| VanillaBie a răspuns (pentru VanillaBie):

Corect se scrie cu `k` dar TPU nu ma lasa la corectat automat