Daca te multumesti doar cu atat, este problema ta. Dar va veni timpul cand iti vei dori mai multe de la viata si vei regreta decizia luata acum.
Depinde cat de bun esti pe piata muncii.
Poti foarte bine sa fii antreprenor, daca in afara de performanta slaba in scoala, iti merge mintea si esti pus pe treaba.
Insa in unele domenii nu vei putea fi pus in functii de conducere, chiar daca vei avea societatea ta.
Si revenind cu picioarele pe pamant, daca nu inveti o meserie grea, precum sudura, constructiile (mester, nu salahor) sau macar soferia profesionista, nu o vei duce deloc ok.
Iar daca te bagi in meseriile grele, vei fi fericit la inceput, pentru ca vei castiga destul de bine, insa la batranete (pana la 65) vei fi obligat sa stai in conditii mai nasoale, si sa muncesti destul de greu.
Incearca sa imbini meseria cu antreprenoriatul, invata o meserie cautata si deschide-ti propria firma apoi.
Eventual inscrie-te si la seral, ca nu e greu. Multa lume face seral si apoi postliceala sau chiar facultate la distanta.
Păi spune-ne tu dacă e ok, de unde vrei să știm noi? Ești mulțumit de viața ta?
Nu prea e ok, da nici cu liceul nu faci nimic sa știi. De abia de abia cu studii superioare, ai dacă ai cunoștințe sau dacă îți merge bine capul. Sunt unii cu 4 clase care se descurca da aia nu sunt fraieri.
Nu e ok. Ar fi bine sa-ti continui studiile.
Vezi ca numai aici pe site sunt multi care regreta ca nu au bacalaureatul si intreaba cum sa continue scoala.
Nu e tocmai bine, se poate să pierzi anumite oportunități în viață, dar până la urmă viața merge înainte,
și numai poți schimba trecutul, dar sunt sigur că te poți descurca în viață și cu 10 clase, din câte știu eu poți da și de permis cu 10 clase finalizate, oricum în zilele noastre dacă vrei să te angajezi undeva, majoritatea angajatorilor pun accent pe experiența în domeniu, și nu prea îi interesează câtă școală ai, eu cu 12 clase finalizate mă chinui de mult timp să-mi găsesc de lucru, am fost la mai multe interviuri, majoritatea m-au întrebat câte clase am făcut, și în ciuda faptului că am liceul terminat tot nu am reușit să mă angajez, fiindcă dacă vine unu cu 10 clase, dar cu experientă în domeniu îl angajează imediat
Din punctul meu de vedere, nu e ok, dar dacă ai avut anumite probleme și a trebuit să abandonezi școala, te înțeleg.