| Madutzza98 a întrebat:

am terminat 10 clase la liceu după care m-am lasat. Între timp am rămas însărcinată și acum am o fetiță de 4 luni ❤, dacă mă înscriu din nou la liceu sa continui pana la 12 clase primesc indemnizatie? Menționez că am 19 ani

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 19 ani, te poti inscrie la ce liceu doresti, dar la cursurile serale unde vei face 13 ani, nu 12 ca la cursurile de zi.
BAC-ul se va sustine la incheierea celor 13 ani de liceu, in aceeasi perioada cu cei de la zi.
In ce priveste alocatia ta, din pacate nu o mai poti primii, mai ales ca, cursurile sunt numai seara si ai toata ziua la dispozitie, putand sa-ti iei servici si sa te intretii.

| Madutzza98 explică (pentru Violleta2022):

Nu alocația mea, indemnizație pentru creșterea copilului

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui cand ai intrerupt scoala. Daca nu au trecut mai mult de 60 de zile de la terminarea a 10 clase si pana la nastere atunci poti primi indemnizatie de crestere a copilului, conform OUG 111/2010, cu md. si compl. ulterioare.
Desi nu spui cred ca au trecut mai mult de 60 de zile, avand in vedere ca ai 19 ani si varsta copilului de 4 luni. Daca este asa nu mai ai dreptul la indemnizatie.

| Donsavas a răspuns:

Iti poti primi si alocația dacă iti continui studiile.
De asemenea, te poti inscrie la zi din nou dacă dorești fiindca ai o varsta apropiată celorlalți.

| romeo78 a răspuns:

Desigur că poți primi alocația fetiței! Iar, ca să fi sigură 100%, întreabă unde ai făcut actele pentru alocație! Dar, nu are nici o legătură cu școala!