| war124254 a întrebat:

Este normal ca un liceu sa inceapa orele la 14:00 si sa termine orele la 20:00? Ma refer la liceul Dimitrie Cantemir, Iasi.
Este un program bine-facut?

12 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

8:00 -14:00 inseamna 6 ore. 14:00-20:00 inseamna 6 ore. Unde ai vrea sa se faca orele cu elevii de dupa masa, in cazul in care vrei sa inceapa mai devreme? In toalete?

| darrio2007 a răspuns:

Da, foarte normal.

| YesorNo a răspuns:

Da, e ok. Dar in mod normal la Cantemir sunt ore de dimineata. Anul asta a fost asa pentru ca liceul e in renovare, nu stiu cat o sa mai dureze

| SingleForOne a răspuns:

Nu e vorba de orele scolare, ci probabil nu sunt scoli destule pentru fiecare localitate, si nici profesori sau educatori. Mi se pare mai mult o problema de administratie locala, decat orele in sine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, foarte bine făcut.

| Brizbriz a răspuns:

Nu, nu stiu de ce au raspuns mai sus cu "da", dar mi se pare de ultimul rahat ca, in momentul in care se intuneca minori sa ajunga sa se duca acasa SINGURI PE STRADA, iar asta o sa se intample SIGUR, pentru ca nu toti parintii sunt responsabili

de asemenea, CHIAR MI SE RUPE de motivatia liceului pentru care face asa o TAMPENIE NENOROCITA

| Holiday a răspuns (pentru Brizbriz):

Tu o sa-l/s-o duci pe fi-tu/fi-ta de mana la scoala pana la 18 ani?! laughing

In alta ordine de idei, programul este unul absolut normal, care s-a practicat intotdeauna cand s-a invatat in doua serii. Ce naiba, la 15 ani doar daca ai un copil complet retard nu ii dai voie la ora 20-21 afara singur...hee hee

| Brizbriz a răspuns (pentru Holiday):

Nu imi spune dude, la 14 ani esti adultul lu' peste si te duci singur noaptea pe strada, daca ai avea o sora sau girlfrend ti-ar conveni?!?

La 8-9 seara sunt strazile pline de oameni de toate varstele, inclusiv de 14 ani. Tu unde traiesti, in creierul muntilor?!

Lul, dude, esti dus... DE TOT
numai pe strazile principale sunt oameni, ghici, ce, ca sa ajungi acasa, multi trebuie sa o ia pe strazi putin umblate ziua, cu atat mai putin noaptea
eu personal nu mi-as risca soriciul propriu, cu atat mai mult un copil

deci, NU TE LASA, arata-ne la toti cat de dus estihee hee

Yep, toata lumea care ti-a spus ca nu-s probleme e "dusa", numai tu esti pe treaba ta.hee hee Tare nefericita copilarie trebuie sa fi avut daca ai ajuns in halul asta...

Acum 3 ore | Holiday a răspuns (pentru Brizbriz):
Yep, toata lumea care ti-a spus ca nu-s probleme e "dusa", numai tu esti pe treaba ta.hee hee Tare nefericita copilarie trebuie sa fi avut daca ai ajuns in halul asta..."

lul, dude, DUDEEEE... MULTUMESC MULT
ai dovedit singur cat de DUS ESTI
pentru ca trebuie sa fi dus PE BUNE sa ajungi sa te consideri "toata lumea", cand tu esti singurul care mi-a raspuns

succes, la ospiciu si sa iti stea bine in camasa de fortahee hee