Nota scazuta la purtare in clasa a 4-a nu te va afecta deloc. Vei putea merge unde vrei.
 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Pe naiba, la limba română nu ai media 10. E imposibil! Tu nu știi să scrii corect. Visul e una, realitatea e alta. Deci, nu te cred. Nu încerca să te disculpi, dând vina pe tastatura minusculă a telefonului, pe grabă și pe alte alea... Bye!
			Nu incerc sa ma ascund...si da la romana am 10.     Oricum toti mai facem greseli la ortografie..Sunt sigur ca pana si tu ai facut! 

Altădată, când te lauzi, trebuie să și demonstrezi. Tu ai demonstrat ce/cât poți.
Cu tot respectul, dar nu vad sa scrie pe undeva in intrebarea lui "gasiti greselile". Nimeni nu e perfect, multa lume face asemenea gafe. Pe TPU sunt zeci. Poate ar fi o idee buna sa raspunzi la intrebari inainte, iar apoi sa-ti treaca prin cap sa corectezi.
Da, pe TPU sunt zeci de asemenea agramați, din cauza faptului că întotdeauna își vor găsi aliați, asemeni ție, care să le încurajeze prostia și analfabetismul! Gramatica are niște reguli "spinoase", ignorate de mulți "atotștiutori". Dura lex, sed lex!
			Tu esti aici sa ajuti oameni nu sa-i corectezi si sa-i faci sa se simta prost.

Exact acest lucru am făcut! El nu s-a supărat, fiindcă nu e un băiat supărăcios, ci inteligent.  Și-a asumat greșeala. Pe viitor, va învăța să fie mai atent. Și va fi, sunt aproape sigură. Fiindcă așa sunt luptătorii. Dovada e faptul că nu-l mulțumește orice liceu, ci aspiră spre unul de prestigiu.

Mi-e  greu  sa cred  ca un elev  model  poate  avea abateri   de disciplina  incat  sa i  sa scada  nota la purtare!
Daca vrei  sa dai  la  un liceu  cu  profi l    militar  se va lua in seama si  nota la   purtare.

Mi-a scazut nota pentru injuraturi...
			Vezi   tu, nu  tot   timpul  notele refecta  adevaratele cunostinte  ale elevilor! De multe  ori  invatorii  mai dau sa va incurajeze. Poate  invatoarei  tale  unele    mici  greseli.Dar    asta  nu-ti  va ajuta deloc  si nu  trebuie  sa te superi   cand esti   corectat
Dezacorduri si greseli  gramaticale  fac  si  adultii, dar acest   lucru  nu-i  onoreza.
Faptul  ca ai  injurat  nu-i  deloc  bine, dar esti  copil  ai  timp   sa te   corectezi!

Sigur esti destept, dar si cuminte. Tine-o tot asa cu media la purtare,.pan' in a 12a.Bafta!
kkkarinaaaaa întreabă:
DiaDiana12 întreabă: