| Monyyyyy a întrebat:

cam ce ieși după ce faci inginerie electrotehnica? Poți lucra și in IT? Dacă făcui software? Cam ce pot ieși cu ce ma pot ocupa? Este greu?

6 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Daca faci ELTH, pe diploma va scrie Inginer Electric cu specializare in:. Daca vrei sa lucrezi in IT imediat dupa facultate fara sa mai stai sa studiezi Faci Facultatea de Informatica sau Facultatea de Automatica si Calculatoare.

| Raducons a răspuns:

Mony o sa iesi inginer in electrotehnica, poti lucra in domeniu, dar bineinteles ca si in IT, La aceasta facultate se invata programare si tot ce tine de calculator, asta pe langa partea de electrica si electronica.Este greu si nu la indemana oricui, nu este ceva pentru fete, dar daca stii matematica o sa te descurci altfel o sa te chinui.

| Monyyyyy explică (pentru Raducons):

De ce nu este pentru fete? :-(eu fac m2 sper sa ma descurc, dar invat si M1, dar am auzit ca e cu totul o alta matematica nu mai are legatura mare ca ai facut m1 sau m2

| Raducons a răspuns (pentru Monyyyyy):

Este o alta matematica mai grea.Nu este pntru fete pentru ca este o meserie de barbat si nu cred ca te vezi lucrand cu motoare si circuite de automatizare, probabil vei face programare daca o vei termina.

| Monyyyyy explică (pentru Raducons):

Probabil ca da, dar in tara asta altceva nu prea mai merge, deci am șanse sa lucrez in IT? Imi oferă acea specializare acest lucru?

| Raducons a răspuns (pentru Monyyyyy):

Cu siguranta iti ofera aceasta posibilitate, de fapt toate specializarile cu inginerie electrica, Facultatea se numeste la unele universitati-Inginerie electrica si stiinta calculatoarelor.